Slaapbroek van biokatoen

Living Crafts
LC_5392
    Levertijd:Normaliter 1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Slaapbroek van biologische katoen

Slaapbroek van 100% biokatoen met sierknoopjes

De eerste keuze voor elke avond. Deze fijn zittende slaapbroek is heerlijk comfortabel en ziet er mede door de zachtgroene kleur ook geweldig uit. Een brede elastische tailleband biedt het gewenste draagcomfort en de kleine sierknopen van parelmoer zorgen voor een mooi visueel accent. Gemaakt uit een single jersey van 100% biologische katoen, huidvriendelijk en zacht. Het artikel is GOTS-gecertificeerd.


Perfecte match

De broek vormt een perfecte match met dit slaapshirt


100% biologische katoen

Vriendelijk voor de natuur en vriendelijk voor je huid.


Draagcomfort
Biologische katoen is zacht, redelijk elastisch, zeer comfortabel en kan direct op de huid gedragen worden. Katoen kan tot 20% van zijn eigen gewicht aan water opnemen zonder nat aan te voelen. In GOTS-gecertificeerde biologische katoen worden geen middelen gebruikt die bekend staan als allergeen, wat het materiaal bijzonder huidvriendelijk maakt.

Ecologie
Biologische katoen wordt geteeld zonder gebruikmaking van bestrijdingsmiddelen. Extra zorg wordt besteed aan irrigatie en natuurlijke bodembemesting. Genetische manipulatie is binnen GOTS niet toegestaan.

GOTS-gecertificeerd
GOTS staat voor Global Organic Textile Standaard en is de belangrijkste 'eco-certificering' voor textiel. Dit shirt is GOTS-gecertificeerd, wat betekent dat in de volledige productieketen (spinnen, breien, veredeling, confectie) wordt gewerkt volgens deze hoge ecologische en sociale normen. Van de katoen verbouwende boer tot de inpakafdeling. Het betekent ook dat deze slaapbroek met milieu- en huidvriendelijke verfstoffen is geverfd in deze kleur 'milky green' want kleurstoffen en inkten die bekend zijn als allergeen zijn niet toegestaan.
Hier kan je meer lezen over GOTS.

Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: milky green
Fabrikant: Living Crafts
Gerelateerde Producten