Blouse van biologische katoen met een print

Serendipity
SE_3684 GOTS
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Ruim vallende blouse van biologische katoen

Blouse van biologische katoen in een cremige en enigszins naar het oranje neigende kleur 'duindoorn'. De blouse is gedessineerd met een allover print van deze plant. Verder heeft het artikel klassieke details als een kraagje, manchetten en knoopjes van schelpen.


Blouse van biologische katoen met print - GOTS gecertificeerd
Blouse van biologische katoen met duindoornprint - GOTS gecertificeerd
Blouse van biologische katoen met print - duindoornmotief

Serendipity Organics

Serendipity is een Deense ontwerpstudio die in 2003 werd opgericht en die zich heeft gespecialiseerd in baby- en kinderkleding, dameskleding en artikelen in het 'home'-segment. Serendipity is een typisch 'slow fashion' label, dat alleen werkt met biologische grondstoffen, GOTS-gecertificeerd is en slechts twee collecties per jaar maakt. Het doel is dat deze artikelen tijdloos zijn, niet onderhevig aan modekleuren of -grillen en langere tijd meegaan.

GOTS-gecertificeerd

Serendipity is, zoals tegenwoordig veel gebeurt, een merk waarvan het design, de marketing en de verkoop wordt geregeld in Europa maar waarvoor de productie plaatsvindt in India.
Alle artikelen van Serendipity zijn van biologische katoen en zijn GOTS-gecertificeerd. GOTS staat voor Global Organic Textile Standaard en is de belangrijkste 'eco-certificering' voor textiel. Als een kledingstuk is voorzien van het GOTS-label, betekent dit niet alleen dat de gebruikte katoen biologisch is geteeld maar ook dat in de fabrieken waar deze kleding wordt geproduceerd wordt gewerkt volgens de hoge ecologische en sociale normen van GOTS. Het betekent bijvoorbeeld ook dat deze blouse met milieu- en huidvriendelijke kleurstoffen is geverfd en bedrukt. Hier kan je meer lezen over GOTS.

Alles zien van Serendipity

Bekijk hier alle artikelen van Serendipity in de Ecotex webshop

Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: Creme
Fabrikant: Serendipity