Herensokken van biologische katoen en wol

Grödo
GD_55001_marine
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Marinekleurige herensokken van biologische katoen en machinewasbare wol

Sokken van biologische katoen (55%) en machinewasbare scheerwol (45%). De mix hiervan zorgt voor een stevige maar comfortabele sok. De hoeveelheid wol is zo groot dat de sokken toch profiteren van hoge natuurlijke vochtopname die wol kenmerkt.
In het boordje van de sok is een kleine hoeveelheid elastaan ingebreid, om de sokken in model te houden. De sok is grotendeels gebreid in een ribbel, wat zorgt voor extra flexibiliteit. Ook is op deze sokken de speciale ketteltechniek toegepast, waardoor de naden aan de tenen en hakken bijzonder plat zijn, wat voorkomt dat ze gaan irriteren.

  • Hoge natuurlijke vochtopname
  • Kleine hoeveelheid elastaan in boordje
  • Extra flexibiliteit door ribbel
  • Platte naden

De sokken zijn gebreid in een marine kleur, die nagenoeg bij elke spijkerbroek "kan". De naden van de sokken in de tenen en hakken zijn nauwelijks voelbaar door de ketteltechniek. Dit is niet alleen comfortabel, maar het ziet er ook beter uit. De katoen in de sokken zorgt ervoor dat deze aangenaam aanvoelen. Door de wol kunnen de sokken veel vocht opnemen, zonder klam aan te voelen. De sokken zijn gebreid in hele fijne ribbeltjes, waardoor ze prettig dragen.

Materiaal: 55% biologische katoen, 45% machinewasbare scheerwol
Kleur: Jeans
Ontwerp: Korte sokken
Fabrikant: Grödo
Wasvoorschrift: Fijnwas, 30 graden
Maatvoering: EU Schoenmaten

Materiaal: 55% biokatoen, 45% machinewasbare scheerwol
Kleur: antraciet
Fabrikant: Grödo
Reinigen: fijnwas, 30 graden
Keurmerk: GOTS