Tregging van biologische katoen

Living Crafts
LC_63524_zwart
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Zwarte tregging van biologische katoen

Zwarte tregging van biologische katoen (95%) en elastaan (5%).
Natuurlijk – direct op de huid. Deze tregging is waar het in de mode om zou moeten gaan: eigentijds design en gemaakt van hoogwaardige, duurzame biologische katoen die prettig aanvoelt en die dankzij een klein aandeel elastaan fijn draagt. De zakjes aan voor en achterkant zijn geïnspireerd op die van jeans. Een brede elastiek om het middel draagt bij aan de goede pasvorm.

  • van biologische katoen (95%) met elastaan (5%)
  • zakjes aan voor- en achterkant
  • brede elastiek voor goede pasvorm


De kleuren van deze tregging

InkBlue

Chestnut

Zwart

Draagcomfort
Deze tregging draagt als een wat dikkere legging. Door de 5% elastaan die is toegevoegd aan de biologische katoen is hij elastisch en voelt hij ook wat steviger aan. Het uiterlijk verwijst weliswaar naar een strakke jeans maar deze tregging is veel elastischer.
Biologische katoen is zacht, redelijk elastisch, zeer comfortabel en kan direct op de huid gedragen worden. In GOTS-gecertificeerde biologische katoen worden geen middelen gebruikt die bekend staan als allergeen, wat het materiaal bijzonder huidvriendelijk maakt.

Ecologie
Biologische katoen wordt geteeld zonder gebruikmaking van bestrijdingsmiddelen. Extra zorg wordt besteed aan irrigatie en natuurlijke bodembemesting. Genetische manipulatie is binnen GOTS niet toegestaan.

GOTS-gecertificeerd
GOTS staat voor Global Organic Textile Standaard en is de belangrijkste 'eco-certificering' voor textiel. Dit shirt is GOTS-gecertificeerd, wat betekent dat in de volledige productieketen (spinnen, breien, veredeling, confectie) wordt gewerkt volgens deze hoge ecologische en sociale normen. Van de katoen verbouwende boer tot de inpakafdeling. Het betekent ook dat deze tregging met milieu- en huidvriendelijke verfstoffen zwart is geverfd want kleurstoffen en inkten die bekend zijn als allergeen zijn niet toegestaan.
Hier kan je meer lezen over GOTS.

Materiaal: 95%/5% biologische katoen/elastaan
Kleur: zwart
Fabrikant: Living Crafts
Reinigen: 30 graden
Gerelateerde Producten