Bermuda van bio-linnen en biokatoen

Living Crafts
LC_66516-603 GOTS
    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Gestreepte damesbermuda van biologisch linnen en biologische katoen

Voor de dagen waarop het wel wat koeler zou mogen. Deze bermuda is gemaakt van biologisch linnen (55%) en biologische katoen (45%), een menging van zomerse materialen, beide van biologische herkomst. De broek heeft twee zakken aan de zijkant en is knielang. Een elastische band aan de bovenkant maakt aan- en uittrekken gemakkelijk, geeft comfort en een goede pasvorm. Dat doet ook het taillebandje dat uit hetzelfde materiaal is gemaakt en tevens een bijzonder detail is.
Het zwart/witte dessin is een print.

  • koele zomerse materialenmenging
  • comfortabel
  • streepjedessin

Draagcomfort
Linnen is een sterke vezel die prettig aanvoelt en kan direct op de huid gedragen worden. De vezel bevat relatief weinig lucht en heeft daardoor relatief geringe isolerende eigenschappen. Bijgevolg voelt linnen altijd koel aan en wordt het vaak gebruikt voor zomerkleding. Katoen is zacht, elastischer dan linnen en voelt bijzonder prettig aan.

Ecologie
Zowel het voor deze bermudabroek gebruikte linnen als de katoen zijn biologisch geteeld. De GOTS-certificering is je garantie dat in de gehele (lange) productieketen is gewerkt volgens de hoogste ecologische en sociale normen. Dat betekent onder meer dat ook de gebruikte kleurstoffen milieu- en huidvriendelijk zijn.

Materiaal: 55/45% biologisch linnen/biologische katoen
Kleur: zwart-gebroken wit
Fabrikant: Living Crafts
Gerelateerde Producten