Damestrui van merinowol

Island Wollparadis
IW_S1000_blauw
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Damestrui van merinowol met Scandinavisch motief

Hoogwaardige damestrui van honderd procent merinowol met Scandinavische motieven. Een lichte trui die tegelijkertijd aangenaam warm is. De onderkant is donkerblauw, de bovenkant is lichtgrijs met een wit en donkergrijs motief dat doorloopt over de schouders en de rug. De trui heeft raglanmouwen, een boordje aan de hals en aan de uiteinden van de mouwen. Een winterse stijl waarmee je altijd goed voor de dag komt.Merinowol

Deze trui is gemaakt van merinowol, d.w.z. wol van het merinoschaap. Dit schapenras staat bekend als de leverancier van de fijnste en daarmee ook zachtste wol. De herkomst van de wol die is gebruikt in deze trui is Patagonië, een uitgestrekte landstreek in Zuid-Amerika (Chili en Argentinië). Door het strenge klimaat in die streek is de wolkwaliteit volgens sommige experts van de beste kwaliteit.

Draagcomfort
Wol is warm en isolerend, maar toch ademend. Dit betekent dat het materiaal goed in staat is om vocht op te nemen en door te geven aan te buitenlucht. Daarom is het een ideaal materiaal als je verblijft in een omgeving met wisselende temperaturen. Het materiaal heeft een ongeëvenaarde natuurlijke elasticiteit, is daarnaast vuilafstotend en kreukt niet.

Materiaal: 100% merinowol
Kleur: Blauw
Fabrikant: Island Wollparadis