Lichte zomerbroek van biologische katoen

Serendipity
SE_3688 GOTS
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Lichte dames zomerbroek van biologische katoen

Lichte zomerbroek van 100% biologische katoen, met een zachtgroen/gebroken wit streepje. De broek heeft een losse pasvorm en een elastische tailleband. Aan de zijkanten zijn steekzakken aangebracht. Het artikel is GOTS gecertificeerd.


Lichte broek met een streepdessin

Luchtige zomerbroek - GOTS gecertificeerd

Lichte zomerbroek met streepdessin - biologische katoen - GOTS gecertificeerd

Serendipity Organics

Serendipity is een Deense ontwerpstudio die in 2003 werd opgericht en die zich heeft gespecialiseerd in baby- en kinderkleding, dameskleding en artikelen in het 'home'-segment. Serendipity is een typisch 'slow fashion' label, dat alleen werkt met biologische grondstoffen, GOTS-gecertificeerd is en slechts twee collecties per jaar maakt. Het doel is dat deze artikelen tijdloos zijn, niet onderhevig aan modekleuren of -grillen en langere tijd meegaan.

GOTS-gecertificeerd

Serendipity is, zoals tegenwoordig veel gebeurt, een merk waarvan het design, de marketing en de verkoop wordt geregeld in Europa maar waarvoor de productie plaatsvindt in India.
Alle artikelen van Serendipity zijn van biologische katoen en zijn GOTS-gecertificeerd. GOTS staat voor Global Organic Textile Standaard en is de belangrijkste 'eco-certificering' voor textiel. Als een kledingstuk is voorzien van het GOTS-label, betekent dit niet alleen dat de gebruikte katoen biologisch is geteeld maar ook dat in de fabrieken waar deze kleding wordt geproduceerd wordt gewerkt volgens de hoge ecologische en sociale normen van GOTS. Het betekent bijvoorbeeld ook dat deze broek (althans de garens waarvan hij is geweven) met milieu- en huidvriendelijke kleurstoffen zijn geverfd. Hier kan je meer lezen over GOTS.

Alles zien van Serendipity

Bekijk hier alle artikelen van Serendipity in de Ecotex webshop

Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: groen/gebroken wit
Fabrikant: Serendipity