Broek met een structuurmotief

Serendipity
SE_3692 laurel leaf GOTS
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Lichte damesbroek met een motiefje

Zachtgroene lichte broek van 100% biologische katoen. De broek heeft een comfortabele losse pasvorm, een elastische tailleband en zakken aan zij- en achterkant. Door het gebruik van verschillende garendiktes heeft de stof waarvan de broek is gemaakt een structuurmotiefje. De broek is GOTS gecertificeerd.


Broek van biologische katoen - Serendipity Organics

Groene broek van biologische katoen - gemaakt van een stof met een structuurtje

Zachtgroene stof met een structuurtje - biologische katoen - GOTS gecertificeerd

Serendipity Organics

Serendipity is een Deense ontwerpstudio die in 2003 werd opgericht en die zich heeft gespecialiseerd in baby- en kinderkleding, dameskleding en artikelen in het 'home'-segment. Serendipity is een typisch 'slow fashion' label, dat alleen werkt met biologische grondstoffen, GOTS-gecertificeerd is en slechts twee collecties per jaar maakt. Het doel is dat deze artikelen tijdloos zijn, niet onderhevig aan modekleuren of -grillen en langere tijd meegaan.

GOTS-gecertificeerd

Serendipity is, zoals tegenwoordig veel gebeurt, een merk waarvan het design, de marketing en de verkoop wordt geregeld in Europa maar waarvoor de productie plaatsvindt in India.
Alle artikelen van Serendipity zijn van biologische katoen en zijn GOTS-gecertificeerd. GOTS staat voor Global Organic Textile Standaard en is de belangrijkste 'eco-certificering' voor textiel. Als een kledingstuk is voorzien van het GOTS-label, betekent dit niet alleen dat de gebruikte katoen biologisch is geteeld maar ook dat in de fabrieken waar deze kleding wordt geproduceerd wordt gewerkt volgens de hoge ecologische en sociale normen van GOTS. Het betekent bijvoorbeeld ook dat deze broek met milieu- en huidvriendelijke kleurstoffen groen is geverfd. Hier kan je meer lezen over GOTS.

Alles zien van Serendipity

Bekijk hier alle artikelen van Serendipity in de Ecotex webshop

Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: groen
Fabrikant: Serendipity