Zwarte hoody met rits

Continental Clothing
CC_EP60Z zwart
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Zwarte hoody van biologische katoen met een ritssluiting

Zwarte hoody van biologische katoen met een ritssluiting. De ritssluiting heeft een licht contrasterende kleur, de kleur van het koordje aan de capuchon is naar wens wit of zwart (beide zijn aangebracht). De hoody is netjes afgewerkt met een brede boord aan het uiteinde van de mouwen en aan de onderkant en heeft twee ruime zakken aan de zijkant. Het artikel is gemaakt van geruwde katoen (100% biologisch) en gemaakt in India. Het artikel is GOTS gecertificeerd en Vegan.
De maatvoering van het artikel is Unisex. Bekijk de maten onder het tabblad 'Meer'.


Zwarte hoody van biologische katoen
Zwarte hoody van biologische katoen

Schone en faire productie

Producent (Continental Clothing) is aangesloten bij de Fair Wear Foundation (FWF) en is als zodanig verplicht om toe te zien op goede arbeidsomstandigheden in de productiebedrijven en actie te ondernemen als er signalen zijn dat ergens iets niet goed gaat. De merken die bij de FWF zijn aangesloten (vrijwillig) zijn allemaal al gemotiveerd om mensen onder goede omstandigheden te laten werken, de FWF stimuleert hen om de lat steeds hoger te leggen. Daartoe zijn er audits en wordt gecontroleerd hoe de merken op dit gebied presteren.
Daarnaast is dit artikel ook GOTS-gecertificeerd, je beste garantie dat de productie voldoet aan de hoogste ecologische eisen. GOTS heeft ook een belangrijke sociale component, die aansluit bij de eisen van de Fair Wear Foundation.

Maat CC_EP60Z
Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: Zwart
Producent: Continental Clothing
Gerelateerde Producten