Grijs mutsje van honderd procent wol

Aran Woollen Mills
AW_B249_790
NIEUW
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Grijs damesmutsje van zachte merinowol

Mutsje in een haverkleurig grijs (kleur: 'oat'), gemaakt van fijne merinowol, zacht aanvoelend, warm en behaaglijk. Het mutsje is niet gevoerd, heeft een omgeslagen rand, is gebreid in een kabelmotief en heeft geen pompon. Het wordt gemaakt in één maat (one-size).

Het mutsje wordt gemaakt in de breierij Aran Woollen Mills aan de westkust van Ierland en is geinspireerd op de beroemde 'Aran Sweaters' (visserstruien met kabelmotieven) uit die streek. De poducent werkt met diverse soorten merinowol (ook merinowol kent meerdere kwaliteiten). De voor dit mutsje gebruikte wol wordt aangeduid als 'super soft', hun zachtste kwaliteit.


Grijs mutsje van honderd procent wol
Grijs mutsje van honderd procent wol

Alles zien van dit merk

Het Ierse merk Aran Woollen Mills maakt zowel kleding als accessoires van wol, voor zowel dames als heren. Het bedrijf is op de eerste plaats een breierij en genoemd naar de Aran eilanden, in de Ierse Zee. Met name de Aran truien, van oorsprong visserstruien, zijn beroemd. Accessoires als dit mutsje zijn afgeleid van het typische design. Kijk hier voor een overzicht van de producten van Aran Woollen Mills in de Ecotex webshop.

Materiaal: 100% wol
Kleur: Grijs
Fabrikant: Aran Woollen Mills