Slaapshirt van biokatoen

Living Crafts
LC_53002-183
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Oranje slaapshirt van honderd procent biokatoen

Licht en prettig dragend slaapshirt in een abrikooskleur, gemaakt van honderd procent biologische katoen. Daarmee wordt elke zomernacht een droom. Gemaakt van een single jersey en met korte, aangeknipte mouwen. Het boordje aan de hals en aan de mouwen is dubbel afgezoomd. Aan de binnenkant heeft de stof bij de nek een inzetje met een ruitjes-dessin. De pasvorm van het artikel is regular fit, en het is GOTS-gecertificeerd.

  • 100% biologische katoen
  • Lichte single-jersey voor zomernachten
  • Korte aangeknipte mouwtjes
  • Vegan

Klik voor maten, wasvoorschrift en andere info op het tabblad 'Meer'


Slaapshirt van honderd procent bologische katoen
Slaapshirt van honderd procent bologische katoen

Biokatoen van Living Crafts

Dit is een artikel van het Duitse merk Living Crafts, dat al sinds 1985 actief is in duurzame mode. Ooit begonnen vanuit de garage met sokken van biologische katoen, is het nu een belangrijke aanbieder van ecologische kleding voor dames en heren. De collecties worden ontwikkeld op het hoofdkantoor in de kleine stad Selbitz (Oberfranken) maar de kleding zelf wordt in meerdere plaatsen geproduceerd, zowel binnen als buiten Europa.

Dit artikel is gemaakt in India, in een GOTS gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat de katoen gegarandeerd afkomstig is uit biologische landbouw en dat in de verwerking de hoogste ecologische en sociale normen worden gevolgd.

ALLE DAMESKLEDING VAN LIVING CRAFTS
Maten van Living Crafts
Damesmaten Living Crafts in centimeters
Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: Abrikoos
Producent: Living Crafts