Slaapshirt van biokatoen met print

Living Crafts
LC_5308-600
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Wit slaapshirt van biokatoen met een print

Licht en prettig dragend slaapshirt in een vrouwelijk model met korte, aangeknipte mouwen en een ruime halsopening. Het shirt is gemaakt van een zachte single jersey van honderd procent biologische katoen en heeft aan de voorkant een print met sinaasappels. Aan de binnenkant heeft de stof bij de nek een inzetje met een ruitjes-dessin. De pasvorm van het artikel is regular fit, en het is GOTS-gecertificeerd.

  • 100% biologische katoen
  • Lichte single-jersey
  • Vrouwelijk model
  • Vegan

Slaapshirt van honderd procent biologische katoen
Slaapshirt van honderd procent biologische katoen

Biokatoen van Living Crafts

Dit is een artikel van het Duitse merk Living Crafts, dat al sinds 1985 actief is in duurzame mode. Ooit begonnen vanuit de garage met sokken van biologische katoen, is het nu een belangrijke aanbieder van ecologische kleding voor dames en heren. De collecties worden ontwikkeld op het hoofdkantoor in de kleine stad Selbitz (Oberfranken) maar de kleding zelf wordt in meerdere plaatsen geproduceerd, zowel binnen als buiten Europa.

Dit artikel is gemaakt in India, in een GOTS gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat de katoen gegarandeerd afkomstig is uit biologische landbouw en dat in de verwerking de hoogste ecologische en sociale normen worden gevolgd.

Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: Wit met print
Producent: Living Crafts