Mauvekleurige relaxbroek van biologisch katoen

Living Crafts
LC_TS003
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Dames relaxbroek van biologisch katoen in mauve kleur

Sweet sweat! Een tijdloze broek waarin je relaxt door de dag komt, met een stevige buitenkant en een zachte, wat opgeruwde binnenkant. Deze joggingbroek brengt je van marathon naar dansles. Gemaakt van honderd procent biologische katoen, geconfectioneerd in Litouwen en GOTS-gecertificeerd. In het boord aan de bovenkant is een lichte elastische band alsmede een koord aangebracht om de maat nog beter af te stellen. Ook aan de enkels zit een elastisch bandje. Aan de zijkant heeft de broek zakjes.


Mauve-kleurige relaxbroek van biokatoen
Mauve-kleurige relaxbroek van biokatoen
Mauve-kleurige relaxbroek van honderd procent biokatoen
Mauve-kleurige relaxbroek van honderd procent biokatoen

Biokatoen van Living Crafts

Dit is een artikel van het Duitse merk Living Crafts, dat al sinds 1985 actief is in duurzame mode. Ooit begonnen vanuit de garage met sokken van biologische katoen, is het nu een belangrijke aanbieder van ecologische kleding voor dames en heren. De collecties worden ontwikkeld op het hoofdkantoor in de kleine stad Selbitz (Oberfranken) maar de kleding zelf wordt in meerdere plaatsen geproduceerd, zowel binnen als buiten Europa.

Dit artikel is gemaakt in Litouwen, in een GOTS gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat de katoen gegarandeerd afkomstig is uit biologische landbouw en dat in de verwerking de hoogste ecologische en sociale normen worden gevolgd.

Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: Mauve
Producent: Living Crafts
Gerelateerde Producten