damesSHIRTS MET LANGE MOUWEN

Ontdek hier damesshirts met lange mouwen van biologische katoen, hennep, wol of zijde. Vrouwelijk, met een mooie uitstraling, fair en milieuvriendelijk gemaakt.


Zachtgroen shirt van biologische katoen

Honinggeel damesshirt van biologische katoen

Wijnrood watervalshirt van hennep en biologische katoen

Blauw watervalshirt van hennep en biologische katoen

Donkergele longsleeve van biologisch katoen

Lichtbruin puff shirt van biologisch katoen

Ecru puff shirt van biologisch katoen

Kaftan van biologische katoen

Damesshirt met een opstaand boordje

Damesshirt van biokatoen met lange mouwen

Navyblauw damesshirt van biokatoen

Zwart damesshirt met lange mouwen

Zwart coltruitje van biologische wol en zijde

Curry-geel shirt van biologische katoen

Longsleeve van biologische katoen

Wit T-shirt met lange mouwen

Shirt van hennep en biokatoen

Shirt met lange mouwen en van biologische katoen


DAMESSHIRTS MET LANGE MOUWEN

Bij ECOTEX vind je shirts en tops voor dames in verschillende modellen, kleuren, designs en gemaakt van verschillende ecologische materialen. Dit kan gaan van shirts die zijn gemaakt van biologisch katoen in een fijnribkwaliteit of single jersey tot longsleeves die zijn gemaakt van speelse slubgarens. Shirts met een vrouwelijke boothals maar ook colletjes en watervalshirts. Ontdek de verscheidenheid in biologische kwaliteit.

Shirts met lange mouwen kunnen ook als trendy basics gedragen worden. Combineer ze met een vestje op zachte lentedagen of een wollen vestje op koude winterdagen.

ECOTEX is al sinds 2005 actief en zet zich in voor eerlijke en duurzame mode. Dit begint bij de selectie van de materiaalsoorten. We dragen onze kleding elke dag op onze huid. Juist om die reden is het zo belangrijk om de grondstoffen zorgvuldig en vrij van vervuilende stoffen te verwerken.

Daarom hebben we een sterke voorkeur voor artikelen die GOTS-gecertificeerd zijn. Dit is je garantie dat een artikel is gemaakt volgens de hoogste sociale en ecologische criteria. ECOTEX is zelf een GOTS-gecertificeerde webshop.

Voor een aantal artikelen is een GOTS-certificering (nog) niet mogelijk. Zo is GOTS-gecertificeerde hennep schaars en incourant, evenals biologische wol.

Biologisch linnen en hennep zijn geschikt voor lichte zomershirts in biologische kwaliteit. Hennep beleeft momenteel een modieuze wedergeboorte en is absoluut trendy. Het hoge ademende vermogen en de optimale klimaatregeling ervan zijn ideaal voor vochtige zomerdagen. Tegelijkertijd heeft het een zweet- en geurremmende werking. Linnen wordt ook gewaardeerd voor zomermode vanwege zijn lichtheid. Beide grondstoffen worden soms gemengd met biologisch katoen om een ​​perfect huidklimaat te creëren.