Naturelkleurige tailleslip van biologische katoen

Living Crafts
LC_4356 naturel
  Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer
 • Specificaties

Naturelkleurige tailleslip van biologische katoen

Tailleslip van pure biologische katoen (100%)
Gemaakt in een prettig dragende fijne ribkwaliteit, een breisel dat tevens zorgt voor rek en flexibiliteit. Ongeverfd, ongebleekt en huidvriendelijk: zonder zijnaden en met bovenin een elastiek die eventueel vervangen kan worden. GOTS-gecertificeerd en Vegan.

 • Zachtheid
 • Honderd procent biologische katoen
 • GOTS-gecertificeerd

Klik voor maten, wasvoorschrift en andere info op het tabblad 'Meer'


Tailleslip van biologische katoen


GOTS-gecertificeerd 

De GOTS-certificering is jouw garantie dat deze ongeverfde en ongebleekte tailleslip volgens de hoogste ecologische en sociale normen is geproduceerd.


Draagcomfort
Biologische katoen is zacht, redelijk elastisch, zeer comfortabel en kan direct op de huid gedragen worden. Katoen kan tot 20% van zijn eigen gewicht aan water opnemen zonder nat aan te voelen. In GOTS-gecertificeerde biologische katoen worden geen middelen gebruikt die bekend staan als allergeen, wat het materiaal bijzonder huidvriendelijk maakt.

Ecologie
Biologische katoen wordt geteeld zonder gebruikmaking van bestrijdingsmiddelen. Extra zorg wordt besteed aan irrigatie en natuurlijke bodembemesting. Genetische manipulatie is binnen GOTS niet toegestaan, en is in Turkije sowieso verboden.

GOTS-gecertificeerd
GOTS staat voor Global Organic Textile Standaard en is de belangrijkste 'eco-certificering' voor textiel. Deze BH is GOTS-gecertificeerd, wat betekent dat in de volledige productieketen (spinnen, breien, veredeling, confectie) wordt gewerkt volgens deze hoge ecologische en sociale normen. Van de katoen verbouwende boer tot de inpakafdeling. Kleurstoffen en inkten die bekend zijn als allergeen zijn niet toegestaan.
Hier kan je meer lezen over GOTS.


    Verzending

 • Van alle artikelen die op de site staan houden we in principe voorraad.
 • Normaliter worden bestellingen die voor 15.00 uur worden geplaatst nog diezelfde dag verstuurd.
 • Als het artikel op deze pagina tijdelijk uitverkocht is maar verwachten we dit binnen vijf of zes werkdagen weer op voorraad te hebben, dan stellen we de zending uit tot we alles in een keer kunnen sturen.
 • Sowieso nemen we even contact op als artikelen niet direct leverbaar zijn.
Maten van Living Crafts
Damesmaten Living Crafts in centimeters
Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: naturel
Fabrikant: Living Crafts
Reinigen: 60 graden
Keurmerk: GOTS
Gerelateerde Producten