Tailleslip van biologische katoen

Living Crafts
LC_4356 naturel GOTS
    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Naturelkleurige tailleslip van biologische katoen

Tailleslip van pure biologische katoen (100%) in een prettig dragende fijne ribkwaliteit die tevens zorgt voor rek en flexibiliteit. Ongeverfd en huidvriendelijk: zonder zijnaden en met bovenin een elastiek die eventueel vervangen kan worden. GOTS-gecertificeerd en Vegan.

  • Zachtheid
  • Honderd procent biologische katoen
  • GOTS-gecertificeerd
Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: Naturel
Ontwerp: Slip
Fabrikant: Living Crafts
Wasvoorschrift: 60 graden

Meer info over deze tailleslip

Deze tailleslip is gemaakt van gecertificeerde biologische katoen, wat betekent dat in de teelt van de planten geen insecticiden of andere bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt en dat de katoen niet genetisch is gemanipuleerd. In de biologische landbouw wordt ook gelet op een beter watermanagement en op het gezond houden van de grond door wisselteelt en door compostering van het plantaardige materiaal dat niet wordt gebruikt.

Elastaan, een elastische synthetische vezel waar veel mensen allergisch voor zijn, is in dit artikel niet toegepast. Deze slip is daarom ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De elasticiteit wordt hier verkregen door de speciale breitechniek met een fijn ribbeltje. Deze slip is GOTS-gecertificeerd, wat niet alleen garandeert dat de katoen biologisch is verbouwd, maar ook dat in de verdere productieketen milieuvriendelijk en sociaal (fair trade) is gewerkt. Dit geldt dus ook voor de afwerking (finish).


Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: naturel
Fabrikant: Living Crafts
Reinigen: 60 graden
Keurmerk: GOTS
Gerelateerde Producten