Zwarte herensokken van biokatoen zonder elastaan

Grödo
GD_52061_h-zwart
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Zwarte herensokken van 100% biologische katoen zonder elastaan

Zwarte herensokken van 100 procent biologische katoen
Zacht aanvoelende, huidvriendelijke en comfortabele sokken van 100% biologische katoen. In deze sokken is in de garens geen elastaan verwerkt. Het fijne breisel zorgt echter voor de noodzakelijke 'stretch'. Door deze elasticiteit zijn ze ook gemakkelijk aan te trekken.

Aan de bovenkant van het boordje is in de laatste toeren van het breisel elastiek verwerkt, zodat ze niet snel afzakken.

De naden zijn plat afgewerkt zodat ze niet irriteren. Deze sokken zijn GOTS-gecertificeerd.

  • Geen elastaan
  • Platte naden
  • GOTS-gecertificeerd

Productspecificaties

Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: zwart
Model: Korte sokken
Fabrikant: Grödo
Wasvoorschrift: Fijnwas, 30 graden
Maatvoering: EU Schoenmaten


Materiaal
Biologische katoen is zacht, redelijk elastisch, zeer comfortabel en kan direct op de huid worden gedragen. Het kan tot 20% van zijn eigen gewicht aan vocht opnemen zonder nat aan te voelen. De katoen die is gebruikt voor deze sokken komt uit biologische landbouw, wat betekent dat bij de teelt geen chemische onkruid- of insectenbestrijding wordt toegepast. In de biologische landbouw wordt ook organische bemesting en goed waterbeheer toegepast.

Ecologie
De sokken zijn GOTS-gecertificeerd. Dat betekent dat in het gehele productieproces (van het spinnen tot en met de verpakking) wordt gewerkt volgens de hoogste ecologische en sociale normen. Het betekent ook dat de sokken zijn geverfd met huid- en milieuvriendelijke kleurstoffen. Hier kan je meer lezen over GOTS.

Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: zwart
Leverancier: Grodo
Gerelateerde Producten