Navyblauwe herensokken van biokatoen zonder elastaan

Grödo
GD_52061_h-marine GOTS
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Navyblauwe herensokken van biologische katoen zonder elastaan

Navyblauwe herensokken van 100 procent biologische katoen
Zacht aanvoelende, huidvriendelijke en comfortabele sokken van 100% biologische katoen. In deze sokken is dus geen elastaan verwerkt. Het fijne breisel zorgt echter voor de noodzakelijke 'stretch'. Door deze elasticiteit zijn ze ook gemakkelijke aan te trekken. De naden zijn plat afgewerkt zodat ze niet irriteren. Deze sokken zijn GOTS-gecertificeerd.

  • Geen elastaan
  • Platte naden
  • GOTS-gecertificeerd

Materiaal
Biologische katoen is zacht, redelijk elastisch, zeer comfortabel en kan direct op de huid worden gedragen. Het kan tot 20% van zijn eigen gewicht aan vocht opnemen zonder nat aan te voelen. De katoen die is gebruikt voor deze sokken komt uit biologische landbouw, wat betekent dat bij de teelt geen chemische onkruid- of insectenbestrijding wordt toegepast. In de biologische landbouw wordt ook organische bemesting en goed waterbeheer toegepast.

Ecologie
De sokken zijn GOTS-gecertificeerd. Dat betekent dat in het gehele productieproces (van het spinnen tot en met de verpakking) wordt gewerkt volgens de hoogste ecologische en sociale normen. Het betekent ook dat de sokken blauw zijn geverfd met huid- en milieuvriendelijke kleurstoffen. Hier kan je meer lezen over GOTS.


Productspecificaties

Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: Navyblauw
Model: Korte sokken
Fabrikant: Grödo
Wasvoorschrift: Fijnwas, 30 graden
Maatvoering: EU Schoenmaten

Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: navyblauw
Leverancier: Grodo
Gerelateerde Producten