Naturelkleurige damessokken van biokatoen zonder elastaan

Grödo
GD_52061_ds-naturel GOTS
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Naturelkleurige damessokken van biologische katoen zonder elastaan

Naturelkleurige damessokken van 100 procent biologische katoen
Zacht aanvoelende, huidvriendelijke en comfortabele sokken van 100% biologische katoen. In deze sokken van katoen is dus geen elastaan verwerkt. Het fijne breisel zorgt echter voor de noodzakelijke 'stretch'. Door deze elasticiteit zijn ze ook gemakkelijker aan te trekken. De naden zijn plat afgewerkt zodat ze niet irriteren. Deze naturelkleurige sokken kunnen op een hogere temperatuur worden gewassen dan de geverfde. Het artikel is GOTS-gecertificeerd.

  • Geen elastaan
  • Platte naden
  • GOTS-gecertificeerd

Productspecificaties

Samenstelling: 100% biologische katoen
Kleur: naturel
Model: korte sokken
Fabrikant: Grodo
Certificering: GOTS
Wasvoorschrift:

Verdere materiaalinfo

Materiaal
Biologische katoen is zacht, redelijk elastisch, zeer comfortabel en kan direct op de huid worden gedragen. Het kan tot 20% van zijn eigen gewicht aan vocht opnemen zonder nat aan te voelen. De katoen die is gebruikt voor deze sokken komt uit biologische landbouw, wat betekent dat bij de teelt geen chemische onkruid- of insectenbestrijding wordt toegepast. In de biologische landbouw wordt ook organische bemesting en goed waterbeheer toegepast.

Ecologie
De sokken zijn GOTS-gecertificeerd. Dat betekent dat in het gehele productieproces (van het spinnen tot en met de verpakking) wordt gewerkt volgens de hoogste ecologische en sociale normen. Hier kan je meer lezen over GOTS. Deze sokken zijn ongeverfd en ongebleekt en worden geleverd in de naturelkleur.

Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: naturel
Leverancier: Grodo