Twee boxershorts van biologische katoen

Living Crafts
LC_20203_salvia/natural GOTS
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Set van twee boxershorts van biologische katoen

Twee boxershorts van een fijne kwaliteit biologische katoen.

Dubbelverpakking met twee geweven boxershorts, een gestreepte en een geruite, gemaakt van een fijne kwaliteit geweven biologische katoen. De shorts hebben een gulp met een knoopje. Het ruime en luchtige model draagt prettig en wordt geleverd in een praktische dubbelverpakking. Een klassieker in het herenondergoed, ecologisch en fair geproduceerd.

  • Luchtig model
  • Fijne geweven stof
  • Voordeelverpakking met twee designs

Draagcomfort
Biologische katoen is zacht, redelijk elastisch, zeer comfortabel en kan direct op de huid gedragen worden. kan tot 20% van zijn eigen gewicht aan water opnemen zonder nat aan te voelen. In GOTS-gecertificeerde biologische katoen worden in de productie geen hulpmiddelen gebruikt die bekend staan als allergeen, wat het materiaal bijzonder huidvriendelijk maakt.

Ecologie
Biologische katoen wordt geteeld zonder gebruikmaking van bestrijdingsmiddelen. Extra zorg wordt besteed aan irrigatie en natuurlijke bodembemesting. Genetische manipulatie is binnen GOTS niet toegestaan.GOTS-gecertificeerd

Deze boxershorts zijn GOTS-gecertificeerd. GOTS staat voor Global Organic Textile Standaard en is de belangrijkste 'eco-certificering' voor textiel. Dit betekent dat de katoen gegarandeerd biologisch is geteeld en tevens dat in de hele verdere productieketen is gewerkt volgens hoge ecologische en sociale normen. Gebruik van middelen (waaronder verfstoffen) die bekend staan als allergeen zijn niet toegestaan, wat GOTS-gecertificeerde kleding bijzonder huidvriendelijk maakt. Hier kan je meer lezen over GOTS.

Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: salvia/natural
Fabrikant: Living Crafts
Gerelateerde Producten