Naturelkleurige shorts van biologische katoen

Living Crafts
LC_4308_naturel
  Levertijd:1-2 dagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer
 • Specificaties

Naturelkleurige shorts zonder zijnaden

Shorts met korte pijpjes en zonder zijnaden

Naturelkleurige shorts van 100% biologische katoen, gemaakt uit een fijne ribkwaliteit die zorgt voor elasticiteit en flexibiliteit. Het artikel heeft geen zijnaadjes, maar wel rib-boordjes. Een eenvoudig maar comfortabel model, dat wat hoger zit. Het materiaal is ongebleekt en ongeverfd.

 • Geen zijnaden
 • Fijna ribkwaliteit
 • Ongeverfd en ongebleekt

Naturelkleurige slip met pijpjes - biologische katoen


Naturelkleurig

De shorts is naturelkleurig, dus ongebleekt en ongeverfd en heeft geen zijnaden.


Draagcomfort
Elastaan, een elastische synthetische vezel waar veel mensen allergisch voor zijn, is in deze shorts niet toegepast. De elasticiteit wordt hier verkregen door de speciale breitechniek met een fijn ribbeltje.
Biologische katoen is zacht, redelijk elastisch, zeer comfortabel en kan direct op de huid gedragen worden. Katoen kan tot 20% van zijn eigen gewicht aan water opnemen zonder nat aan te voelen. In GOTS-gecertificeerde biologische katoen worden geen middelen gebruikt die bekend staan als allergeen, wat het materiaal bijzonder huidvriendelijk maakt. Deze shorts zijn gemaakt van ongebleekte en ongeverfde katoen.

Ecologie
Biologische katoen wordt geteeld zonder gebruikmaking van bestrijdingsmiddelen. Extra zorg wordt besteed aan irrigatie en natuurlijke bodembemesting. In de biologische landbouw wordt ook gelet op een beter watermanagement en op het gezond houden van de grond door wisselteelt en door compostering van het plantaardige materiaal dat niet wordt gebruikt. Genetische manipulatie is binnen GOTS niet toegestaan.

GOTS-gecertificeerd
GOTS staat voor Global Organic Textile Standaard en is de belangrijkste 'eco-certificering' voor textiel. Deze BH is GOTS-gecertificeerd, wat betekent dat in de volledige productieketen (spinnen, breien, veredeling, confectie) wordt gewerkt volgens deze hoge ecologische en sociale normen. Van de katoen verbouwende boer tot de inpakafdeling. Hier kan je meer lezen over GOTS.


    Verzending

 • Van alle artikelen die op de site staan houden we in principe voorraad.
 • Normaliter worden bestellingen die voor 15.00 uur worden geplaatst nog diezelfde dag verstuurd.
 • Als het artikel op deze pagina tijdelijk uitverkocht is maar verwachten we dit binnen vijf of zes werkdagen weer op voorraad te hebben, dan stellen we de zending uit tot we alles in een keer kunnen sturen.
 • Sowieso nemen we even contact op als artikelen niet direct leverbaar zijn.
Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: Naturel
Fabrikant: Living Crafts
Gerelateerde Producten