Slaapshirt van biologische katoen

Living Crafts
LC_5308
    Levertijd:Normaliter 1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Slaapshirt van biologische katoen

Slaapshirt van 100% biokatoen met een print en korte mouwen

Gemakkelijk slaapshirt in zachte pasteltinten met aan de voorkant een print van lotusbloemen, en aan de achterkant een streepmotief. De korte mouwtjes zorgen voor aangenaam koel slaapcomfort, ook tijdens warme avonden en nachten. Het shirt is gemaakt uit een single jersey van 100 procent biologische katoen (150 gr/m2), zacht en huidvriendelijk. Het artikel is GOTS-gecertificeerd.


Lotusmotief

Het shirt heeft een bloemmotief aan de voorkant, en een streepje aan de achterkant


100% biologische katoen

Vriendelijk voor de natuur en vriendelijk voor je huid.


Draagcomfort
Biologische katoen is zacht, redelijk elastisch, zeer comfortabel en kan direct op de huid gedragen worden. Katoen kan tot 20% van zijn eigen gewicht aan water opnemen zonder nat aan te voelen. In GOTS-gecertificeerde biologische katoen worden geen middelen gebruikt die bekend staan als allergeen, wat het materiaal bijzonder huidvriendelijk maakt.

Ecologie
Biologische katoen wordt geteeld zonder gebruikmaking van bestrijdingsmiddelen. Extra zorg wordt besteed aan irrigatie en natuurlijke bodembemesting. Genetische manipulatie is binnen GOTS niet toegestaan.

GOTS-gecertificeerd
GOTS staat voor Global Organic Textile Standaard en is de belangrijkste 'eco-certificering' voor textiel. Dit shirt is GOTS-gecertificeerd, wat betekent dat in de volledige productieketen (spinnen, breien, veredeling, confectie) wordt gewerkt volgens deze hoge ecologische en sociale normen. Van de katoen verbouwende boer tot de inpakafdeling. Het betekent ook dat dit shirt met milieu- en huidvriendelijke verfstoffen is geverfd en geprint want kleurstoffen en inkten die bekend zijn als allergeen zijn niet toegestaan.
Hier kan je meer lezen over GOTS.    Verzending

  • Van alle artikelen die op de site staan houden we in principe voorraad, tenzij een levertijd van 5-8 werkdagen wordt aangegeven. De normale levertijd staat onder de prijs aangegeven.
  • Normaliter worden bestellingen die voor 15.00 uur worden geplaatst nog diezelfde dag verstuurd.
  • Het kan voorkomen dat maten tijdelijk uitverkocht raken en dat een artikel daardoor niet onmiddellijk verstuurd kan worden. Als we verwachten dat het binnen 5-8 werkdagen weer op voorraad is, stellen we de zending uit tot we alles in een keer kunnen versturen.
  • Sowieso nemen we even contact op als artikelen niet direct leverbaar zijn.
Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: milky green
Fabrikant: Living Crafts
Gerelateerde Producten