Herenpyjama van biologische katoen

Living Crafts
LC_5396
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steengrijs/antraciete herenpyjama van biologische katoen

Een tijdloos design en mannelijke kleuren kenmerken deze pyjama voor heren. Het shirt met lange mouwen heeft een V-hals en een klein opgestikt borstzakje aan de linkerkant. De broek is voorzien van een koordje voor gemakkelijke regeling van de taille en brede boordjes aan de enkels. De zachte single jersey is gemaakt van 100% biologisch katoen. GOTS-gecertificeerd en vegan.Draagcomfort
Biologische katoen is zacht, redelijk elastisch, zeer comfortabel en kan direct op de huid gedragen worden. Katoen kan tot 20% van zijn eigen gewicht aan water opnemen zonder nat aan te voelen. In GOTS-gecertificeerde biologische katoen worden geen middelen gebruikt die bekend staan als allergeen, wat deze grijze pyjama bijzonder huidvriendelijk maakt.

Ecologie
Biologische katoen wordt geteeld zonder gebruikmaking van bestrijdingsmiddelen. Extra zorg wordt besteed aan irrigatie en natuurlijke bodembemesting.

GOTS-gecertificeerd
GOTS staat voor Global Organic Textile Standaard en is de belangrijkste 'eco-certificering' voor textiel. Dit shirt is GOTS-gecertificeerd, wat betekent dat in de volledige productieketen (spinnen, breien, veredeling, confectie) wordt gewerkt volgens deze hoge ecologische en sociale normen. Van de katoen verbouwende boer tot de inpakafdeling. Het betekent ook dat de garens waarvan deze pyjama is gemaakt met milieu- en huidvriendelijke verfstoffen zijn geverfd want kleurstoffen en inkten die bekend zijn als allergeen zijn niet toegestaan.
Hier kan je meer lezen over GOTS.

Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: Steengrijs-antraciet
Fabrikant: Living Crafts