Naturelkleurig heren onderhemd

Living Crafts
LC_4361 naturel GOTS
    Levertijd:normaliter 1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Heren onderhemd van biologische katoen in naturelkleur

Klassiek heren-onderhemd zonder mouwen. Gemaakt uit een fijne rib van 100% biologische katoen. Het artikel is ongeverfd en ongebleekt en dus in de naturelkleur. Het rib-breisel zorgt voor elasticiteit zonder dat er elastaan in zit. Het hemd heeft geen zijnaden en is GOTS-gecertificeerd.

  • Naturelkleur
  • Klassiek model
  • Fijna ribkwaliteit


Draagcomfort
Biologische katoen is zacht, redelijk elastisch, zeer comfortabel en kan direct op de huid gedragen worden. Katoen kan tot 20% van zijn eigen gewicht aan water opnemen zonder nat aan te voelen. In GOTS-gecertificeerde biologische katoen worden geen middelen gebruikt die bekend staan als allergeen, wat het materiaal bijzonder huidvriendelijk maakt. Dit naturelkleurige hemd is sowieso ongebleekt en ongeverfd. Dit kan incidenteel wel leiden tot kleine kleurverschillen tussen artikelen uit verschillende productiebadges. Soms is katoen nu eenmaal wat witter en soms wat geler.

Ecologie
Biologische katoen wordt geteeld zonder gebruikmaking van bestrijdingsmiddelen. Extra zorg wordt besteed aan irrigatie en natuurlijke bodembemesting. Genetische manipulatie is binnen GOTS niet toegestaan.

GOTS-gecertificeerd
GOTS staat voor Global Organic Textile Standaard en is de belangrijkste 'eco-certificering' voor textiel. Dit shirt is GOTS-gecertificeerd, wat betekent dat in de volledige productieketen (spinnen, breien, veredeling, confectie) wordt gewerkt volgens deze hoge ecologische en sociale normen. Van de katoen verbouwende boer tot de inpakafdeling.
Hier kan je meer lezen over GOTS.

Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: Naturel
Fabrikant: Living Crafts