Navyblauwe damessokken van biokatoen zonder elastiek

Grödo
GD_52064_ds_marine GOTS
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Navyblauwe damessokken van biokatoen zonder elastaan en zonder elastiek

Navyblauwe damessokken van 100 procent biologische katoen
Zacht aanvoelende, huidvriendelijke en comfortabele sokken van 100% biologische katoen. In deze sokken is geen elastaan verwerkt. Daarnaast is in deze sokken aan het boord geen elastiek toegepast, de stretch is hierdoor dus minder en komt geheel van de structuur van het breisel. Bijkomend voordeel: de sokken zijn gemakkelijk aan te trekken. Wil je liever wel elastiek in het boordje maar geen elastaan, kies dan artikel GD_52061.

De naden zijn plat afgewerkt zodat ze niet irriteren. Het artikel is GOTS-gecertificeerd.

  • Geen elastaan
  • Platte naden
  • geen elastiek

Productspecificaties

Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: Navyblauw
Model: Korte sokken
Fabrikant: Grödo
Wasvoorschrift: Fijnwas, 30 graden
Maatvoering: EU Schoenmaten
Certificering: GOTS
Materiaal
Biologische katoen is zacht, redelijk elastisch, zeer comfortabel en kan direct op de huid worden gedragen. Het kan tot 20% van zijn eigen gewicht aan vocht opnemen zonder nat aan te voelen. De katoen die is gebruikt voor deze sokken komt uit biologische landbouw, wat betekent dat bij de teelt geen chemische onkruid- of insectenbestrijding wordt toegepast. In de biologische landbouw wordt ook organische bemesting en goed waterbeheer toegepast.

Ecologie
De sokken zijn GOTS-gecertificeerd. Dat betekent dat in het gehele productieproces (van het spinnen tot en met de verpakking) wordt gewerkt volgens de hoogste ecologische en sociale normen. Het betekent ook dat de sokken blauw zijn geverfd met huid- en milieuvriendelijke kleurstoffen. Hier kan je meer lezen over GOTS.


Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: navyblauw
Leverancier: Grodo
Gerelateerde Producten