TAUKO 04

Tauko
TAUKO 04
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

TAUKO magazine no 4

TAUKO is een fraai vormgegeven Engelstalig magazine. In dit vierde nummer wordt gekeken naar wat er naast onze voeten groeit. Het nummer is gewijd aan de wereld van paddenstoelen, waartoe ook het maken van natuurlijke kleurstoffen met paddenstoelen wordt gerekend. Dit nummer 4 bevat tien patronen van onafhankelijke ontwerpers, geïnspireerd door de wereld van schimmels en paddenstoelen.

De tijdloze ontwerpen van internationale designers worden beschouwd als toekomstig erfgoed, stukken om te koesteren voor toekomstige generaties. Door gebruik te maken van zacht linnen, zijde, hersey en denim zijn de overalls, tops en jurken verkrijgbaar met vele variaties voor naaisters van verschillend niveau.
Alle patronen worden aangegeven in negen maten, van borstomvang 78 cm tot 146 cm. De artikelen, essays en columns vertellen over de waarde van vintage-stukken die nieuwe perspectieven geven en lezers zullen inspireren.

FORMAAT

TAUKO is een verzamelobject van 128 pagina's met van 275 mm hoog x 215 mm breed. Bij het tijdschrift zijn vier gevouwen papieren patroonbladen inbegrepen. TAUKO wordt gedrukt in Estland en is gebonden met een lijm- en genaaide binding om duurzaamheid en gemakkelijk lezen te garanderen.


Tauko 4
Tauko 4
Tauko 4
Tauko 4
Tauko 4
Tauko 4

Patronen

Van welke creaties staan de patronen in deze Tauko?

HELPA door Kristina Sipulova

Helpa


Een jurk waarmee ook beginners goed uit de voeten kunnen.

Helpa


SOLVI door Vanessa Hansen

Solvi

Een jasje dat van verschillende materialen gemaakt kan worden, van vervilte wol maar ook van een halfzware linnen. Vanessa Hansen werkt voor bekende modelabels maar ontwerpt ook patronen voor thuisnaaisters.


TULIP door Floriane

Tulip
Tulip

Een blouse die naar believen langer of korter kan worden gemaakt en waarvan je ook een jurk zou kunnen maken. Pofmouwen met knoopjes geven een extra accent.


KYRANA door Andini Wijendaru

Kyrana

Kyrana

Kyrana is geïnspireerd op de klassieke jaren 60 stijl. De vrijheid van een A-lijn figuur en de fun van een minirok of een hippie-achtige tuniek worden erin gecombineerd.


TWOSOME door Cris Wood

Twosome

De Twosome-rok kan worden gemaakt met verschillende stoffen en het hele jaar door worden gedragen. Heldere en duidelijke lijnen, onconventioneel en een slimme constructie kenmerken het werk van Cris Wood


JASMIN door Floriane

Jasmin
Jasmin

Een minirokje met splitjes aan de voorzijde. De lengte van de rok en de splitjes kan worden aangepast, zoals natuurlijk ook de stijl mede wordt bepaald door de stof die hiervoor wordt gekozen: bijvoorbeeld satijn of linnen voor de zomer en linnen of hennep voor de zomer.


TAURUS door Vivian Shao Chen

Taurus

Een jas die voor de iets gevorderden niet al te moeilijk is om te maken. Afhankelijk van de stofkeuze kan de jas een heel eigen karakter krijgen, casual als je kiest voor een twill, warm en elegant als hij wordt gemaakt van bijvoorbeeld wol.


URMA door Andini Wijendaru

Urma
Urma

De set Urma-accessoires bevat een nekwarmer en afneembare manchetten, geïnspireerd op paddenstoelen.


TORIL door Vanessa Hansen

Toril

Een broek die gemaakt kan worden van corduroy, linnen of andere materialen.

Toril

CLOUD door Jasmin Henzi

Cloud
Cloud

Het perfecte patroon voor beginners. Je leert hoe je een halslijn en plooien kan maken. Ook dit artikel kan weer op verschillende wijzen worden uitgevoerd.