Zwart hemdje met spaghettibandjes

Comazo
CO_10190 2791 zwart
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Fairtrade onderhemdje van biologische katoen

Zwart onderhemdje met spaghetti-bandjes, gemaakt van superfijne biologische katoen. Aan de hals en rond de armen is het hemdje mooi afgebiesd, het heeft geen naden aan de zijkanten. Gemaakt van honderd procent biologische katoen en GOTS-gecertificeerd. Het hemdje is Vegan en ook Fairtrade-gecertificeerd.

  • Fairtrade en GOTS-gecertificeerd
  • Spaghettibandjes
  • Fijne katoenkwaliteit

Kleuren van dit artikel

Wit

Naturel

Burgundy

Zwart

Zwart hemdje van biokatoen, met spaghettibandjes
Zwart hemdje van biokatoen, met spaghettibandjes en een kantje

Comazo: de makers van dit hemdje

“Wij maken jouw lievelingsondergoed” zeggen ze bij Comazo. Het familiebedrijf in Albstadt (Zuid-West Duitsland) bestaat sinds oprichter Conrad Maier in 1884 een rondbreimachine aanschafte en onderscheidt zich sindsdien door kwaliteit en innovatie. Een degelijk bedrijf met een lange geschiedenis, maar ook een vooruitstrevende firma waarin duurzaamheid en samen werken aan een goed product kernwaarden zijn. Het is ook een bedrijf dat trouw is gebleven aan de stad en streek (de Schwäbische Alb) van herkomst. De productie vindt nog steeds plaats in de eigen breierij of in breifabrieken in de buurt.

Alle artikelen uit de Comazo Earth collectie zijn zowel Fairtrade als GOTS gecertificeerd. Dat betekent dat kleine katoenboeren een faire beloning krijgen voor hun producten en dat de volledige productie, van de katoen op het veld tot het eindproduct, transparant en milieuvriendelijk is. Dat geldt niet alleen voor de producten zelf, maar ook voor de gebruikte kleurstoffen, naaigarens, labels en dergelijke.

Damesmaten Comazo
Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: Zwart
Fabrikant: Comazo
Gerelateerde Producten