Cargo bermuda van biokatoen

Living Crafts
LC_63257
Nieuw
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Korte cargobroek, 100% biologische katoenZomer, zon, korte cargobroek. Wat heeft een man nog meer nodig om optimaal van het leven te genieten. In de natuur, in de stad, thuis of op reis. Luchtig en comfortabel, ruimte voor je mobiele telefoon, portemonnee en sleutels, en de zomer kan beginnen.
Deze cargobroek van biokatoen is gemaakt van een stevige, koele canvas, heeft cargo-zakken op de broekspijp, schuine steekzakken en binnenzakken met klep en knoop aan de achterkant. Siernaden geven de broek een stoer karakter. Deze groene broek heeft een regular fit pasvorm. De producent geeft aan dat het artikel wat groter uitvalt: ideaal voor een comfortabele pasvorm, maar kies een maat kleiner als je hem wat strakker wil.


Korte cargobroek van biologisch katoen
Korte cargobroek van biologisch katoen
Korte cargobroek van biologisch katoen
Korte cargobroek van biologisch katoen

Over het merk

Living Crafts is een Duits merk, en richtte zich al op biologische kleding toen die nog vrijwel onbekend was. Sinds 1985 richt Living Crafts zich op het maken van duurzame kleding, in eerste instantie vooral op baby- en kinderartikelen en ondergoed. Dat is later uitgebreid naar bovenkleding en home-textiel. Het merk doet verwerpt Fast Fashion, de snelle mode die sommige merken ertoe brengt om aan de lopende band nieuwe en spotgoedkope collecties te maken. Daardoor kan je de modellen en kleuren die Living Crafts gebruikt een volgend jaar rustig opnieuw uit de kast pakken.

Bijna alle kleding van Living Crafts is GOTS gecertificeerd, wat wil zeggen dat het is geproduceerd volgens de hoogste ecologische en sociale normen. Sinds 2016 is Living Crafts daarnaast lid van de Fair Wear Foundation. De kleding en accessoires worden gemaakt in bedrijven die gespecialiseerd zijn in bepaalde productgroepen (bijvoorbeeld ondergoed, bovenkleding, sjaals). Deze bevinden zich in meerdere landen, met name echter in India, Litouwen en Turkije. Uit de rapportages die Living Crafts moet opstellen voor de Fair Wear Foundation komt naar voren dat met de meeste bedrijven een langdurige relatie bestaat, waarbij sprake is van een zeer geregeld contact.

Living Crafts maattabel heren
Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: Groen
Producent: Living Crafts
Gerelateerde Producten