T-Shirt van linnen

Living Crafts
LC_66647 oker
Nieuw
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Okerkleurig T-shirt van honderd procent linnen

Voor de gelegenheden waarop het losjes en casual kan zijn, of voor de keren dat je gewoon nonchalant van de zomer wilt genieten. Dit shirt biedt meer mogelijkheden, ook als het voldoende bewegingsvrijheid moet bieden of als je gaat voor een beetje ingetogen en discreet chic. Een leuk model en gemaakt uit een single jersey van verkoelend linnen, ideaal voor de zomer.

  • 100% linnen
  • Gemaakt in Litouwen
  • Ruime halsopening
  • Splitje aan de zijkant

T-shirt van honderd procent linnen in okerkleur
T-shirt van honderd procent linnen in okerkleur

De slow fashion van Living Crafts

Living Crafts is een Duits merk, en richtte zich al op biologische kleding toen die nog vrijwel onbekend was. Sinds 1985 richt Living Crafts zich op het maken van duurzame kleding, in eerste instantie vooral op baby- en kinderartikelen en ondergoed. Dat is later uitgebreid naar bovenkleding en home-textiel. Het merk verwerpt Fast Fashion, de snelle mode die sommige merken ertoe brengt om aan de lopende band nieuwe en spotgoedkope collecties te maken. Daardoor kan je de modellen en kleuren die Living Crafts gebruikt een volgend jaar rustig opnieuw uit de kast pakken.

Bijna alle kleding van Living Crafts is GOTS gecertificeerd, wat wil zeggen dat het is geproduceerd volgens de hoogste ecologische en sociale normen. Sinds 2016 is Living Crafts daarnaast lid van de Fair Wear Foundation. De kleding en accessoires worden gemaakt in bedrijven die gespecialiseerd zijn in bepaalde productgroepen (bijvoorbeeld ondergoed, bovenkleding, sjaals). Deze bevinden zich in meerdere landen, met name echter in India, Litouwen en Turkije. Uit de rapportages die Living Crafts moet opstellen voor de Fair Wear Foundation komt naar voren dat met de meeste bedrijven een langdurige relatie bestaat, waarbij sprake is van een zeer geregeld contact.

ALLE DAMESKLEDING VAN LIVING CRAFTS

Materiaal: 100% linnen
Kleur: oker
Producent: Living Crafts
Gerelateerde Producten