Dames kniekousen van biologische katoen en wol

Grödo
GD_45001_zwart_v
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Zwarte dames kniekousen van biologische katoen en wol

Deze sokken van biologische katoen (55%) en machinewasbare wol (45%). De mix hiervan zorgt voor een stevige maar comfortabele sok. De hoeveelheid wol is zo groot dat je voeten toch profiteren van hoge natuurlijke vochtopname die wol kenmerkt.

In het boordje van de sok is een kleine hoeveelheid elastaan ingebreid, om de sokken in model te houden. Boven op de voet en over de enkel is deze sok gebreid in een ribbel, wat zorgt voor extra flexibiliteit. Ook is op deze sokken de speciale ketteltechniek toegepast, waardoor de naden aan de tenen en hakken bijzonder plat zijn, wat voorkomt dat de naden gaan irriteren. 

  • Hoge natuurlijke vochtopname
  • Kleine hoeveelheid elastaan in boordje
  • Extra flexibiliteit door ribbel
  • Platte naden
 

De sokken zijn gebreid in een zwarte kleur, die nagenoeg overal bij "kan". De naden van de sokken in de tenen en hakken zijn nauwelijks voelbaar door de ketteltechniek. Dit is niet alleen comfortabel, maar het ziet er ook beter uit. De katoen in de sokken zorgt ervoor dat deze aangenaam aanvoelen. Door de wol kunnen de sokken veel vocht opnemen, zonder klam aan te voelen. De sokken zijn gebreid in hele fijne ribbeltjes, waardoor ze prettig dragen.

Materiaal: 55% Biologische katoen, 45% machinewasbare scheerwol
Kleur: Zwart
Ontwerp: Kniekousen
Fabrikant: Grödo
Wasvoorschrift: Fijnwas, 30 graden
Maatvoering: EU Schoenmaten

Materiaal: 55/45% biologische katoen/wol
Kleur: zwart
Fabrikant: Groedo
Reinigen: 30 graden handwas