Enkelsokken van biokatoen

Grödo
GD_32116v_wit
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Witte enkelsokken van biologische katoen met badstof

Witte enkelsokken van biologische katoen (98%) en elastaan (2%), gebreid in een zeer fijne ribbel. Deze sokken zijn iets hoger en hebben aan de achterkant een lipje, wat niet alleen prettig aanvoelt maar ook handig is met uit- en aantrekken. Aan de binnenkant is de sok afgewerkt met badstof (lusjesbreisel) voor extra vochtopnemend vermogen.

De zachte biologische katoen, de badstof aan de binnenzijde en het fijne ribbreisel (dat samen met de elastaan zorgt voor elasticiteit) maken deze sokken bijzonder comfortabel. Daarnaast is de speciale ketteltechniek toegepast waardoor de naden aan de tenen en hakken bijzonder plat zijn, wat voorkomt dat ze gaan irriteren.
Deze sokken zijn GOTS-gecertificeerd.

  • Zachte biologische katoen
  • Platte naden
  • Binnenkant met badstof

Dat de sokken GOTS-gecertificeerd zijn, betekent niet alleen dat de katoen van biologische herkomst is maar ook dat nergens in het productieproces schadelijke hulpstoffen zijn gebruikt. GOTS verbiedt het gebruik van stoffen die bekend staan als allergeen. De sokken zijn niet geverfd, de witte kleur wordt bereikt door de garens te bleken met zuurstof.

Materiaal: 98% katoen en 2% elastaan
Kleur: Wit
Ontwerp: Enkelsokken
Fabrikant: Grödo
Wasvoorschrift: Fijnwas, 30 graden
Maatvoering: EU Schoenmaten

Materiaal: 98/2% biologische katoen/elasthaan
Kleur: wit
Fabrikant: Grödo
Reinigen: 30 graden
Keurmerk: GOTS