Lichtgrijze slip van biologische katoen

Comazo
CO_65_2764_220_lgrijs
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Mooi aansluitende lichtrgrijze en zachte slip van biologische katoen

Superzacht aanvoelende slip van 92% biologische katoen die door toevoeging van 8% elastaan een perfecte pasvorm heeft. De elastische bovenkant en –pijpjes zorgen voor een mooie aansluiting. De elastiek is vastgezet in een tunneltje en komt dus niet direct op de huid. Deze basics voor elke dag is zowel GOTS als Fairtrade gecertificeerd.

  • Mooi aansluitend
  • Zeer fijne en zachte kwaliteit
  • GOTS en Fairtrade

Welke maat past bij jou?

 Leg een slip recht op een platte ondergrond en meet afstand A. Als deze bijvoorbeeld 33 centimeter is, dan past een maat 38 bij jou. Kleine afwijkingen zijn altijd mogelijk.
 Maat  36 38 40 42 44 46 48
 Afstand A 31 cm 33 cm 35 cm 37 cm 39 cm 41 cm 43 cm

Materiaal

Certificeringen
 Biologische katoen is een natuurproduct dat wordt geteeld zonder bestrijdingsmiddelen. Katoen voelt zacht aan en biedt een hoog draagcomfort.
 GOTS is wereldwijd het bekendste certificaat voor ecologisch en sociaal verantwoordelijk geproduceerde textiel.Fairtrade heeft als doel om de onbalans in de wereldhandel te verminderen. Het certificaat betekent dat de katoen duurzaam en sociaal fair is verbouwd.Het Peta Approved label heeft als doel de bekendheid van vegan-mode en vegan-accessoires te bevorderen.

Over de makers

“Wij maken jouw lievelingsondergoed” zeggen ze bij Comazo. Het familiebedrijf in Albstadt (Zuid-West Duitsland) bestaat sinds oprichter Conrad Maier in 1884 een rondbreimachine aanschafte en onderscheidt zich sindsdien door kwaliteit en innovatie. Een degelijk bedrijf met een lange geschiedenis, maar ook een vooruitstrevende firma waarin duurzaamheid en samen werken aan een goed product kernwaarden zijn. Het is ook een bedrijf dat trouw is gebleven aan de stad en streek (de Schwäbische Alb) van herkomst. De productie vindt nog steeds plaats in de eigen breierij of in breifabrieken in de buurt. Alle artikelen uit de Comazo Earth collectie zijn zowel Fairtrade als GOTS gecertificeerd. Dat betekent dat kleine katoenboeren een faire beloning krijgen voor hun producten en dat de volledige productie, van katoen op het veld tot het eindproduct, transparant en milieuvriendelijk is. Dat geldt niet alleen voor de producten zelf, maar ook voor de gebruikte kleurstoffen, naaigarens, labels en dergelijke.

Materiaal: 92% biologische katoen, 8% elastaan
Kleur: lichtgrijs
Fabrikant: Comazo Earth
Reinigen: 40 graden
Keurmerk: GOTS en Fairtrade Cotton
Misschien ook interessant voor u: