Dames kniekousen van biologische katoen en wol

Grödo
GD_45001_antraciet_v
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Antracietkleurige kniekousen van biologische katoen en wol

Antracietkleurige kniekousen van biologische katoen (55%) en machinewasbare wol (45%). De mix hiervan zorgt voor een stevige maar comfortabele sok. De hoeveelheid wol is zo groot dat de sokken toch profiteren van hoge natuurlijke vochtopname die wol kenmerkt, door de katoen voelen ze wat gladder aan.

In het boordje van de sok is een kleine hoeveelheid elastaan ingebreid, om de sokken in model te houden. Voor extra flexibiliteit is deze sok boven op de voet en over de enkel gebreid in een ribbel, wat zorgt voor extra flexibiliteit. De naden aan de tenen en hakken zijn 'geketteld' een speciale techniek om de naden bijzonder plat te maken, zodat ze niet gaan irriteren. 

  • Hoge natuurlijke vochtopname
  • Kleine hoeveelheid elastaan in boordje
  • Extra flexibiliteit door ribbel
  • Platte naden
 

De sokken zijn gebreid in een gemakkelijk te combineren grijze kleur. De naden in de tenen en hakken zijn nauwelijks voelbaar door de ketteltechniek. Dit is niet alleen comfortabel, maar het ziet er ook beter uit. De katoen in de sokken zorgt ervoor dat deze aangenaam aanvoelen. Door de wol kunnen de sokken veel vocht opnemen, zonder klam aan te voelen. De sokken zijn gebreid in fijne ribbeltjes, waardoor ze prettig dragen.

Materiaal: 55% Biologische katoen, 45% machinewasbare scheerwol
Kleur: Zwart
Ontwerp: Kniekousen
Fabrikant: Grödo
Wasvoorschrift: Fijnwas, 30 graden
Maatvoering: EU Schoenmaten

Materiaal: 55/45% biologische katoen/wol
Kleur: antraciet
Fabrikant: Groedo
Reinigen: 30 graden handwas