Groene maillot van biologische katoen

Grödo
GD_82040_bottle
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Donkergroene maillot van biologische katoen

Donkergroene maillot van biologische katoen

Flesgroene maillot van biologische katoen en elastaan (93/7%). De maillot is gemaakt van dunne garens maar is wel ondoorzichtig. De elastaan geeft wat meer 'body' aan het artikel en voegt ook stretch toe, waardoor de maillot een mooi aansluitende pasvorm heeft. Fair gemaakt in Europa en GOTS-gecertificeerd.


Huidvriendelijk

In deze maillot is slechts 7% elastaan verwerkt. Daardoor heeft hij wel voldoende stretch voor een aansluitende pasvorm maar is hij toch huidvriendelijk en ademend.


Draagcomfort
Biologische katoen is zacht, redelijk elastisch, zeer comfortabel en kan direct op de huid gedragen worden. Het is net als andere natuurlijke vezels een 'ademend' materiaal. Katoen kan tot 20% van zijn eigen gewicht aan water opnemen zonder nat aan te voelen. De elastaan wordt meestal toegevoegd om een artikel wat meer body en elasticiteit te geven. Hierdoor heeft deze flessegroene maillot een aansluitende pasvorm.

Ecologie
Biologische katoen wordt geteeld zonder gebruikmaking van bestrijdingsmiddelen. Extra zorg wordt besteed aan irrigatie en natuurlijke bodembemesting. Genetische manipulatie is niet toegestaan.

Materiaal: 93/7% biologische katoen/elasthaan
Kleur: donkergroen, bottle
Fabrikant: Grödo
Reinigen: 30 graden fijnwas
Keurmerk: Geen
Gerelateerde Producten