HERENSHIRTS MET LANGE MOUWEN

HERENSHIRTS MET LANGE MOUWEN, FAIR GEMAAKT VAN NATUURLIJKE MATERIALEN

Longsleeves van natuurlijke materialen - prettig voor de huid, ademend, goed voor de mens en goed voor de natuur


Nieuw

Kastanjekleurig shirt van hennep en biokatoen

Roodbruin shirt van hennep en biokatoen

Donkergroen shirt van hennep en biologische katoen

Wijnkleurig shirt van hennep en biologische katoen

Blauw herenshirt van hennep en biokatoen

Zwart shirt van hennep en biologische katoen

Geel-bruine heren longsleeve

Rood herenshirt van biologische katoen

Groen herenshirt van biologische katoen

Shirt van biologische katoen

Wit heren T-shirt met lange mouwen

Herenshirt van biologische katoen


Heren T-shirts met lange mouwen

Heren T-shirts zijn een onmisbaar item in de garderobe van de moderne man. T-shirts zijn comfortabel, gemakkelijk te dragen en kunnen zowel casual als gekleed worden gedragen. Als u op zoek bent naar een T-shirt dat niet alleen comfortabel is, maar ook gemaakt is van natuurlijke materialen en lange mouwen heeft, dan zijn er verschillende opties om uit te kiezen.

Een van de beste natuurlijke materialen voor heren T-shirts is katoen. In de collectie van ECOTEX vind je alleen shirts van biologische katoen. Katoenen T-shirts zijn zacht, ademend en duurzaam. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten en stijlen, waaronder de T-shirts met lange mouwen op deze pagina. Een katoenen T-shirt met lange mouwen is perfect voor koelere dagen of voor degenen die het graag wat warmer hebben.

Alle katoenen T-shirts in de ECOTEX-collectie zijn GOTS-gecertificeerd. Deze certificering is je beste garantie dat de artikelen zijn gemaakt van biologisch geteelde katoen en dat ook in de verdere productie is gewerkt volgens de hoogste ecologische en sociale normen.

T-shirts van hennep en biologische katoen

Meerdere shirts zijn gemaakt uit een menging van hennep en biologische katoen. Hennep is een perfecte keuze voor warm weer, omdat het koel aanvoelt, ademend is, en beschikt over goede anti-bacteriƫle en UV-werende eigenschappen. Vanuit milieu-oogpunt is hennep eveneens een goede vezel: bij de teelt worden geen of weinig synthetische bestrijdingsmiddelen toegepast en de plant geldt als een kampioen in de opslag van CO2. Wol en zijde zijn eveneens goede opties voor T-shirts met lange mouwen, omdat ze warm en comfortabel zijn.

Natuurlijke materialen hebben de neiging om duurder te zijn dan synthetische materialen. Bedenk daarbij dat steeds meer kleding wordt gemaakt van goedkope synthetische materialen. Natuurlijke textielvezels vormen tegenwoordig nog maar ongeveer dertig procent van de vezelproductie. Katoen neemt daarvan het grootste deel van zijn rekening, slechts een procent van de katoen is biologisch. Kleding van hennep of andere materialen zijn nog zeldzamer, daardoor ook duurder, maar ook beter voor het milieu dan synthetische kleding.

In het kort zijn heren T-shirts gemaakt van natuurlijke materialen met lange mouwen een geweldige aanvulling op elke garderobe. Katoen, hennep, wol en zijde zijn allemaal goede keuzes voor natuurlijke materialen. Ze zijn biologisch afbreekbaar en laten bij het wassen geen microplastics los.