Zomerbroek van 100 procent hennep quarts-kleur

HempAge
HA_DH528 quartz
    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Kiezelgrijze zomerbroek van pure hennep

Zomerse five-pocket broek van 100 procent hennep in een kiezelgrijze kleur.
Een eenvoudig, recht model van geweven hennep. In de taille is een knoopje aangebracht waardoor deze enigszins verstelbaar is. Het gewicht van de stof is 200 gram/m2.Draagcomfort
Hennep is een van de sterkste vezels die er zijn. De vezel voelt prettig aan en kan direct op de huid gedragen worden. Hennep heeft goede anti-bacteriƫle en UV-werende eigenschappen en is volledig biologisch afbreekbaar. Omdat de hennepvezel relatief weinig lucht bevat heeft hij relatief geringe isolerende eigenschappen. Bijgevolg voelt hennep altijd koel aan. Het vochtopnemende vermogen van hennep is goed, en het staat vocht ook gemakkelijk weer af aan de buitenlucht.

Oorsprong van het materiaal
De hennep die is gebruikt om deze broek te maken, werd geteeld in Noord-China. De garens en het doek zijn geproduceerd in China in een spinnerij/breierij die op alle gebieden in het productieproces voldoet aan Europese standaarden.

Ecologie
Hennep is een relatief gemakkelijk te telen plant, die eigenlijk geen natuurlijke vijanden heeft en niet veel water nodig heeft. De plant wordt daarom over het algemeen geteeld zonder gebruikmaking van gewasbeschermers of insecticiden. Gesproken wordt wel van 'low impact teelt'.

Materiaal: 100% hennep
Kleur: grijs
Fabrikant: HempAge
Gerelateerde Producten