Zwart heren onderhemd

Living Crafts
LC_4361 zwart GOTS
    Levertijd:normaliter 1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Zwart heren onderhemd van biologische katoen

Klassiek heren-onderhemd zonder mouwen in een zwarte kleur. Gemaakt uit een fijne rib van 100% biologische katoen. Het rib-breisel zorgt voor elasticiteit zonder dat er elastaan in zit. Het hemd heeft geen zijnaden en is GOTS-gecertificeerd.

  • Zwart
  • Klassiek model
  • Fijna ribkwaliteit

Zwart onderhemd van biologische katoen - GOTS gecertificeerd

Draagcomfort
Biologische katoen is zacht, redelijk elastisch, zeer comfortabel en kan direct op de huid gedragen worden. Katoen kan tot 20% van zijn eigen gewicht aan water opnemen zonder nat aan te voelen. In GOTS-gecertificeerde biologische katoen worden geen middelen gebruikt die bekend staan als allergeen, wat het materiaal bijzonder huidvriendelijk maakt. Dit zwarte hemd is dus geverfd met milieu- en huidvriendelijke kleurstoffen.

Ecologie
Biologische katoen wordt geteeld zonder gebruikmaking van bestrijdingsmiddelen. Extra zorg wordt besteed aan irrigatie en natuurlijke bodembemesting. Genetische manipulatie is binnen GOTS niet toegestaan.

GOTS-gecertificeerd
GOTS staat voor Global Organic Textile Standaard en is de belangrijkste 'eco-certificering' voor textiel. Dit shirt is GOTS-gecertificeerd, wat betekent dat in de volledige productieketen (spinnen, breien, veredeling, confectie) wordt gewerkt volgens deze hoge ecologische en sociale normen. Van de katoen verbouwende boer tot de inpakafdeling.
Hier kan je meer lezen over GOTS.

Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: Zwart
Fabrikant: Living Crafts
Gerelateerde Producten