Witte triangel-BH van biologische katoen

Living Crafts
LC_4335_wit
    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Witte triangel-BH van biologische katoen

Triangel-BH van biologische katoen
Comfortabel onder alle omstandigheden. Deze fair geproduceerde witte triangel-BH met verstelbare bandjes is perfect voor elke dag. Een eenvoudig model met naadloze cups, zonder beugel en zonder padding in een poederkleur.
Het hoge draagcomfort ontstaat door de toepassing van elastische materialen en huidvriendelijke biologische katoen: een jersey van 95% biologische katoen waar 5% elastaan is bijgemengd. De dunne jersey (130 g/m2) voelt zacht aan en tekent ook onder strakke bovenkleding niet af. Een elastische band onder de borst zorgt voor steun en comfort. GOTS-gecertificeerd.

  • GOTS- en fairtrade geproduceerd
  • Naadloze cups
  • Elastisch
  • Gemaakt van zachte jersey

Kleuren van deze BH

Wit

Wit

Poeder

Poeder

Zwart

Zwart


Witte triangel-BH van biologische katoen

Draagcomfort
Biologische katoen is zacht, redelijk elastisch, zeer comfortabel en kan direct op de huid gedragen worden. Katoen kan tot 20% van zijn eigen gewicht aan water opnemen zonder nat aan te voelen. In GOTS-gecertificeerde biologische katoen worden geen middelen gebruikt die bekend staan als allergeen, wat het materiaal bijzonder huidvriendelijk maakt.

Ecologie
Biologische katoen wordt geteeld zonder gebruikmaking van bestrijdingsmiddelen. Extra zorg wordt besteed aan irrigatie en natuurlijke bodembemesting. Genetische manipulatie is binnen GOTS niet toegestaan, en is in Turkije sowieso verboden.

GOTS-gecertificeerd
GOTS staat voor Global Organic Textile Standaard en is de belangrijkste 'eco-certificering' voor textiel. Deze BH is GOTS-gecertificeerd, wat betekent dat in de volledige productieketen (spinnen, breien, veredeling, confectie) wordt gewerkt volgens deze hoge ecologische en sociale normen. Van de katoen verbouwende boer tot de inpakafdeling. Het betekent ook dat deze BH met milieu- en huidvriendelijke verfstoffen is geverfd want kleurstoffen en inkten die bekend zijn als allergeen zijn niet toegestaan.
Hier kan je meer lezen over GOTS.

Materiaal: 95% biologische katoen/5% elastaan
Kleur: Wit
Fabrikant: Living Crafts
Gerelateerde Producten