Zware duffel in bruin melange kleuren

Ecological Textiles
ET_GW04_M336
    Levertijd:5-8 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Zware duffel van wol in bruin melange kleuren

Stevige duffel van honderd procent wol met een stevige greep en een vervilt oppervlak. De stof is geschikt voor Duffelse jassen, colberts van wol e.d. Door het doek te vollen is het wat dikker en compacter geworden, wat de stof tevens warmer maakt en de natuurlijke water- en vuilafstotende eigenschappen van wol vergroot.

Voor dit artikel is zuivere scheerwol gebruikt. De wol is afkomstig uit Zuid-Amerika (Patagonië) en in Europa geverfd, gesponnen, geweven en gefinisht. Melange-kleuren als deze worden altijd bereikt door de ruwe vezels in licht contrasterende kleuren te verven, voordat ze worden gesponnen. Dit maakt het melange-effect mogelijk en maakt het mogelijk dat de kleurstof diep in de vezel doordringt, wat bijdraagt aan een goede was- en kleurechtheid.


Vraag een staal aan

De minimum bestelling van al onze stoffen is 1 meter. Het is mogelijk om bijvoorbeeld 1,3 meter te bestellen, maar bestellingen van minder dan een meter kunnen niet in behandeling worden genomen. Op maat geknipte stoffen kunnen niet worden geretourneerd. Wil je de stof eerst beoordelen, vraag dan een (gratis) staal aan. Deze stalen zijn 10x15 cm. Vergeet niet om uw adres te vermelden.

Artikelnummer: ET_GW004_M336
Samenstelling: 100% wol
Breedte: 150 cm.
Gebruikte techniek: geweven en gevold
Stofsoort: duffel
Krimp: ca 1% in beide richtingen
Gewicht: 465 gr/m2
Wasvoorschrift:
Kleuren van dit artikel

Choco

Choco

Bruin

Sampl…

Beige

Beige

Staalblauw

Staalblauw

Lichtgrijs

Lichtgrijs

Donkergrjs

Donkergrijs

Materiaal: 100% wol
Gewicht: 465 gr/m2
Kleur: Bruin