Zwarte fairtrade shorts van biokatoen

Comazo
CO_025 2367 zwart
    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Zwarte fairtrade shorts van biologische katoen

Zwarte shorts met een relaxte look, gemaakt van een single jersey uit 100% biologische katoen. Een ruim model met aan de bovenkant een elastische band en aan de voorkant een knoopje.

De totale lengte van de maten 5-6-7-8 is respectievelijk 32, 33,5, 35 en 36,5 cm.

  • Single jersey
  • 100% biologische katoen
  • Fairtrade en GOTS gecertificeerd

Zwarte boxershorts van 100 procent biologische katoen
Zwarte boxershorts van 100 procent biologische katoen

Certificeringen

Dit artikel is GOTS-gecertificeerd. Bij het logo is vermeld: Organic (Bio, gevolgd door de naam van de onafhankelijke certificerende instantie). De GOTS-certificering heeft twee varianten: Organic en Made with Organic. Als een product is gemaakt van minstens 95% vezels uit biologische landbouw of veeteelt, kan het worden gecertificeerd als ‘Organic’. Dat is het geval met deze zwarte boxer. Als de certificering Made with Organic is, dan is het percentage vezels uit biologische landbouw of veeteelt minstens 70%.
De GOTS-certificering heeft ook een sociale component, wat betekent dat de werkomstandigheden worden gecontroleerd, maar dit is verder niet van invloed op het label Organic of Made with Organic.
Producent Comazo heeft zijn katoenen artikelen, waaronder deze boxershorts, ook Fairtrade en Vegan (Peta approved) laten certificeren.

Maattabel Comazo heren
Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: Zwart
Producent: Comazo