Nachthemd van hennep en biokatoen

HempAge
HA_DH453
Nieuw
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Nachthemd van hennep en biologische katoen

Naturelkleurig nachthemd van hennep en biologische katoen, gemaakt van een iets opgeruwde jersey van 55% hennep en 45% biologische katoen. Aan de halsopening is een decoratief bandje gemaakt, het model is 'Casual fit', dus losjes.


Over het merk

HempAge is een Duits bedrijf dat al sinds 1999 actief is in de productie van hennep-kleding. Soms zijn de producten gemaakt van 100% hennep maar regelmatig worden deze ook gemaakt uit een blend van hennep en biologische katoen. Hennep wordt vrij algemeen beschouwd als een van de milieuvriendelijkst te produceren materialen. In vergelijking met andere natuurlijke materialen is voor de industriƫle productie van hennep minder land en water nodig en worden geen pesticiden gebruikt.

Van HempAge kun je hennep-kleding in biokwaliteit verwachten, het bedrijf is gebouwd op een fundering van duurzaamheid, milieubewustzijn en eerlijkheid. Dat betreft niet alleen de kleding zelf maar ook het productieproces.
Hennep voelt prettig aan en is ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Hennepvezels tonen goede anti-bacteriƫle eigenschappen wat tevens betekent dat ze de opbouw van onaangename geuren verhinderen. Voor motten is hennep overigens niet interessant omdat er geen eiwit in zit.

Materiaal: 55% hennep/45% biologisch katoen
Kleur: Naturel
Producent: HempAge
Gerelateerde Producten