Donkerblauwe herenpantoffels van wolvilt

Gottstein
GT_17709_HR_midnight
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Naadloos gemaakte donkerblauwe herenpantoffels van wolvilt

Deze unieke, naadloze pantoffels zijn gemaakt van stevig vervilte wol, een materiaal dat ideaal is voor sloffen. Deze pantoffels zijn vormvast, garanderen een optimaal draagcomfort en zorgen voor het ideale klimaat voor je voeten: ademend, isolerend, niet warm of zweterig, terwijl je voeten op een koude vloer niet afkoelen. Niet in de laatste plaats draagt ook het anatomisch gevormde voetbed bij aan een goed draagcomfort. Bij normaal gebruik heb je van deze sloffen jarenlang plezier.

Hoe worden ze gemaakt?

Deze sloffen worden volledig in Tirol geproduceerd. Pure merinowol van de beste kwaliteit wordt in schoon bergwater zonder toevoeging van chemicali├źn naadloos vervilt om een anatomisch gevormde leest, een handwerk dat slechts door weinigen wordt beheerst. Wol is ademend en zorgt voor een natuurlijke temperatuurbalans, zodat het bij koude warm aanvoelt maar je de fijnere kwaliteiten zoals gebruikt in deze pantoffels ook op warmere dagen kan dragen. Voor deze pantoffels is teruggegrepen op een klassieke, oorspronkelijke vorm waarbij bewust is afgezien van elke opsmuk.
De zool is 'gedipt' in rubber. Dat zorgt ervoor dat hij minder snel slijt en niet glad is. De behandeling van de zool zorgt er voor dat je er best even mee naar buiten kan, vocht trekt niet zo snel op. Maar de pantoffel is niet bedoeld om langdurig buiten te dragen, of om er bijvoorbeeld mee door nat gras te lopen.
Opvallend is ook hoe licht ze zijn. Maat 38 weegt slechts 89 gram... een wereldrecord. Dit magische vilt geeft je het gevoel dat je op wolken loopt.

Materiaal: 100% wol met antislip zool
Kleur: Donkerblauw
Fabrikant: Gottstein
Reinigen: met lauwwarm water en doekje reinigen
Gerelateerde Producten