Herenpantoffels van vervilte wol

Gottstein
GT_17719
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Naadloze herenpantoffels van vervilte wol van het Jura-schaap

Deze unieke, naadloze pantoffels zijn gemaakt van stevig vervilte wol, een materiaal dat ideaal is voor sloffen. Deze pantoffels zijn vormvast, garanderen een optimaal draagcomfort en zorgen voor het ideale klimaat voor je voeten: ademend, isolerend, niet warm of zweterig, terwijl je voeten op een koude vloer niet afkoelen. Niet in de laatste plaats draagt ook het anatomisch gevormde voetbed bij aan een goed draagcomfort. Bij normaal gebruik heb je van deze sloffen jarenlang plezier.
Speciaal aan deze sloffen is dat er uitsluitend wol is gebruikt van het Zwitserse Juraschaap. Deze schapen lopen doorgaans het hele jaar door in de buitenlucht.

Fabrikant GOTTSTEIN, gevestigd in de Oostenrijkse Alpen is al sinds 1926 gespecialiseerd in dit product dat nog steeds op dezelfde locatie in Tirol en op semi-ambachtelijke wijze wordt gemaakt.
De kwaliteit van deze pantoffels wordt grotendeels bepaald door de zorgvuldig geselecteerde wol, die afkomstig is van schapenrassen die al sinds generaties worden gehouden in de Alpen, zoals het oeroude Tiroler Steinschaf.
Omdat wol een zelfreinigende werking heeft, zijn ze supergemakkelijk in het onderhoud. Meer dan af en toe luchten is niet nodig.

Materiaal: 100% wol met antislip zool
Kleur: Donkerbruin
Fabrikant: Gottstein
Reinigen: met vochtig doekje vlekken verwijderen
Gerelateerde Producten