Boxershorts van biologische katoen

Living Crafts
LC_4388_01_naturel
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Naturelkleurige boxershorts van biologische katoen

Boxershorts van 100% biologische katoen
Prettig zittende, ruime boxershorts gemaakt van een fijne single-jersey van biologische katoen. Het artikel is gemaakt in een naturelkleur, dus ongeverfd en ongebleekt. Een elastiek aan de bovenkant zorgt voor optimaal draagcomfort. Verder zitten er in deze boxershorts geen storende naden. Een klassiek model met gulp en knoopje.

  • 100% biologische katoen
  • naturelkleur: ongebleekt en ongeverfd
  • GOTS-gecertificeerd
Grijs
Navy Graphit
Zwart
Naturel

Naturellkleurige boxer van biokatoen
Naturellkleurige boxer van biokatoen
Naturelkleurige boxershorts van biologische katoen
Naturelkleurige boxershorts van biologische katoen

Draagcomfort
Biologische katoen is zacht, redelijk elastisch, zeer comfortabel en kan direct op de huid gedragen worden. kan tot 20% van zijn eigen gewicht aan water opnemen zonder nat aan te voelen. In GOTS-gecertificeerde biologische katoen worden in de productie geen hulpmiddelen gebruikt die bekend staan als allergeen, wat het materiaal bijzonder huidvriendelijk maakt.

Ecologie
Biologische katoen wordt geteeld zonder gebruikmaking van bestrijdingsmiddelen. Extra zorg wordt besteed aan irrigatie en natuurlijke bodembemesting. Genetische manipulatie is binnen GOTS niet toegestaan.

GOTS-gecertificeerd

Deze naturelkleurige boxershorts zijn GOTS-gecertificeerd. GOTS staat voor Global Organic Textile Standaard en is de belangrijkste 'eco-certificering' voor textiel. Dit betekent dat de katoen gegarandeerd biologisch is geteeld en tevens dat in de hele verdere productieketen is gewerkt volgens hoge ecologische en sociale normen. Gebruik van middelen (waaronder verfstoffen) die bekend staan als allergeen zijn niet toegestaan, wat GOTS-gecertificeerde kleding bijzonder huidvriendelijk maakt. Hier kan je meer lezen over GOTS.

Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: ecru
Fabrikant: Living Crafts
Reinigen: 60 graden
Keurmerk: GOTS
Gerelateerde Producten