HERENSHIRTS MET KORTE MOUWEN

T-SHIRTS VAN BIOLOGISCHE KATOEN EN HENNEP

Ontdek hier T-shirts met korte mouwen van biologische katoen, hennep, wol of zijde. Mannelijk, met een mooie uitstraling, fair en milieuvriendelijk gemaakt.

Henley T-shirt van biokatoen

Wit T-shirt met V-hals

Offwhite T-shirt van hennep en biokatoen

Lichtblauw T-shirt van hennep en biokatoen

Donkerblauw T-shirt van hennep en biokatoen

Mintgroen T-shirt van hennep en biokatoen

Bruin T-shirt van hennep en biokatoen

Set van drie witte T-shirts van biologische katoen

Ecru T-shirt van biologische katoen

Grijs T-shirt van biologische katoen

T-shirt van biologische katoen

Rood T-Shirt van biologische katoen

Blauw T-shirt van biologische katoen

Navyblauw T-shirt van biologische katoen

Set van drie zwarte T-shirts van biologische katoen

Helderblauw T-Shirt van hennep en biokatoen

T-Shirt van hennep en biologische katoen

Zwart poloshirt van biologische katoen

Wit poloshirt van biologische katoen

Navyblauw poloshirt van biologische katoen


Heren T-shirts van natuurlijke materialen

Heren T-shirts van natuurlijke materialen zijn een geweldige keuze voor mannen die op zoek zijn naar comfortabele en ademende kledingstukken. Natuurlijke materialen zoals biologische katoen, linnen en hennep bieden niet alleen een comfortabele pasvorm, maar zijn ook duurzamer en milieuvriendelijker dan synthetische stoffen.

Alle katoenen T-shirts in de collectie van ECOTEX zijn gemaakt van honderd procent biologische katoen en zijn GOTS-gecertificeerd. GOTS is de bekendste certificering voor biologische textiel en GOTS-gecertificeerde artikelen zijn je beste garantie dat ze conform de hoogste ecologische en sociale maatstaven zijn gemaakt.

Biokatoenen T-shirts zijn een populaire keuze vanwege hun zachte en ademende eigenschappen. Biologisch katoen wordt verbouwd zonder het gebruik van pesticiden en andere schadelijke chemicaliƫn, wat het een milieuvriendelijke optie maakt.

T-shirts van hennep en biokatoen

Een aantal T-shirts in de collectie van ECOTEX zijn gemaakt van een blend (menging) van biologische katoen en hennep. Hennep wordt beschouwd als een ideale natuurlijke vezel. De plant wordt nagenoeg altijd op biologische wijze geteeld, zonder gebruik van insecticiden of pesticiden en geldt als een kampioen CO2-opslag. Hennep beschikt daarnaast over goede anti-bacteriƫle en UV-werende eigenschappen en staat bekend om zijn luchtige en ademende eigenschappen. T-shirts met hennep zijn perfect voor warm weer omdat ze vocht absorberen en snel drogen. Gebreide hennep (zoals in T-shirts altijd het geval is) kreukt minder snel dan geweven hennep

Heren T-shirts van natuurlijke materialen zijn biologisch afbreekbaar en bij het wassen komen er geen micro-plastics vrij. De shirts in de collectie van ECOTEX zijn allemaal geverfd met reactieve verfstoffen, met een minimale milieu-impact. T-shirts van natuurlijke materialen zijn daarom niet alleen comfortabeler maar dragen ook bij aan een schoner milieu.