Zwarte damessokken van biologische katoen

Grödo
GD_52108ds-zwart
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Zwarte damessokken van biologische katoen GOTS-gecertificeerd

Zwarte damessokken van biologische katoen

Zacht aanvoelende, huidvriendelijke en comfortabele sokken van biologische katoen (98%) en elastaan (2%). De geringe hoeveelheid elastaan is voldoende om de sokken goed in model te houden en ervoor te zorgen dat ze niet afzakken. Door toepassing van de speciale ketteltechniek zijn de naden aan de tenen en hakken bijzonder plat, wat voorkomt dat ze gaan irriteren.
Deze sokken zijn GOTS-gecertificeerd.

  • Zacht
  • Kleine hoeveelheid elastaan
  • Platte naden
  • Hoge vochtopname
  • GOTS-gecertificeerd

Kleuren van dit artikel

Zwart
Antraciet
Navy
Nougat
Naturel

Productspecificaties

Samenstelling: 98/2% biologische katoen/elastaan
Kleur: zwart
Model: korte sokken
Fabrikant: Grodo
Certificering: GOTS
Wasvoorschrift:

Verdere materiaalinfo

Materiaal
Biologische katoen is zacht, redelijk elastisch, zeer comfortabel en kan direct op de huid worden gedragen. Het kan tot 20% van zijn eigen gewicht aan vocht opnemen zonder nat aan te voelen. De katoen die is gebruikt voor deze sokken komt uit biologische landbouw, wat betekent dat bij de teelt geen chemische onkruid- of insectenbestrijding wordt toegepast. In de biologische landbouw wordt ook organische bemesting en goed waterbeheer toegepast.


Ecologie
De sokken zijn GOTS-gecertificeerd. Dat betekent dat in het gehele productieproces (van het spinnen tot en met de verpakking) wordt gewerkt volgens de hoogste ecologische en sociale normen. Het betekent ook dat de sokken zwart zijn geverfd met huid- en milieuvriendelijke kleurstoffen. Verfstoffen die bekend zijn als allergeen, zijn binnen de GOTS standaard verboden. Hier kan je meer lezen over GOTS.

Materiaal: 98/2% biologische katoen/elastaan
Kleur: zwart
Model: korte sokken
Gerelateerde Producten