Trendy 7/8 damesbroek van biokatoen

Living Crafts
LC_63554
    Levertijd:Normaliter 1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Trendy zwarte 7/8 damesbroek van biologische katoen

Zwarte 7/8 damesbroek in culotte-stijl met een fijne, zwierige pasvorm. Een elastische band zorgt voor een goede pasvorm en geeft samen met de ruime pijpen een geweldige bewegingsvrijheid. Twee ruime zakken aan de zijkant worden afgesloten met een onopvallend verwerkt ritsje. De perfecte basis voor veel trendy outfits. De broek is gemaakt van 95% biologische katoen en 5% elastaan en is GOTS gecertificeerd.

  • Zwierig en veel bewegingsvrijheid
  • Trendy
  • Goede pasvorm

Broek biokatoen
Broek biokatoen

Draagcomfort
Biologische katoen is zacht, redelijk elastisch, zeer comfortabel en kan direct op de huid gedragen worden. Katoen kan tot 20% van zijn eigen gewicht aan water opnemen zonder nat aan te voelen. In GOTS-gecertificeerde biologische katoen worden geen middelen gebruikt die bekend staan als allergeen, wat het materiaal bijzonder huidvriendelijk maakt.

Ecologie
Biologische katoen wordt geteeld zonder gebruikmaking van bestrijdingsmiddelen. Extra zorg wordt besteed aan irrigatie en natuurlijke bodembemesting. Genetische manipulatie is binnen GOTS niet toegestaan.

GOTS-gecertificeerd
GOTS staat voor Global Organic Textile Standaard en is de belangrijkste 'eco-certificering' voor textiel. Deze broek is GOTS-gecertificeerd, wat betekent dat in de volledige productieketen (spinnen, breien, veredeling, confectie) wordt gewerkt volgens deze hoge ecologische en sociale normen. Van de katoen verbouwende boer tot de inpakafdeling. Het betekent ook dat deze broek met milieu- en huidvriendelijke verfstoffen zwart is geverfd want kleurstoffen en inkten die bekend zijn als allergeen zijn niet toegestaan.
Hier kan je meer lezen over GOTS.

Materiaal: 95/5% biologische katoen/elastaan
Kleur: zwart
Fabrikant: Living Crafts
Gerelateerde Producten