Zwarte fairtrade BH - biologische katoen

Comazo
CO_73 2778 zwart
    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Zwarte fairtrade BH van biokatoen zonder beugel

BH met dubbellagige cups uit superfijne biologische katoen (single jersey). De stof heeft een fijn en delicaat structuurtje, de cups zijn aan de onderkant licht aangerimpeld en aan de bovenkant verfraaid met een kantje. De cups zijn voorgevormd maar hebben geen padding (scroll voor verdere uitleg verder beneden). Aan de zijkant is de BH versterkt zodat hij goed blijft zitten.

Verstelbaar met nikkelvrije ringen en haakjes, en een goede pasvorm en stevigheid door de elastaan. De BH bevat geen latex, is Vegan en is GOTS en Fairtrade gecertificeerd.

Hoe is de cup voorgevormd?

In 'conventioneel' gemaakte bh's zit zoveel elastaan dat de cups vrij gemakkelijk in een vorm zijn te modelleren. Van de andere kant geeft zoveel kunststof sneller een zweterig gevoel, en zijn veel vrouwen ook allergisch voor elastaan.
In biologisch (GOTS) gecertificeerde bh's is maximaal 8% elastaan toegestaan, wat het voorvormen van de cups een stuk moeilijker maakt. Soms wordt de voorvorming bereikt door verschillende stukken stof aan elkaar te sticken, de cups hebben dan naden. Bij de bh op deze pagina zijn de cups naadloos, en alleen voorgevormd door de stof over een mal te trekken. Een zogenaamde 'padding' (een dikkere tussenlaag die meestal van kunststof wordt gemaakt) is niet aangebracht.


Zwarte fairtrade bh met plooitjes
Zwarte fairtrade bh met plooitjes

Meer weten over hoe je je BH-maat het beste kan bepalen?
Kijk dan hier verder voor een uitgebreidere tabel, tips en wetenswaardigheden.

Materiaal: 92/8% biologische katoen/elastaan
Kleur: Zwart
Fabrikant: Comazo