Grijze fairtrade tanktop biokatoen

Comazo
CO_1013 2764 grijs
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Grijs-melange fairtrade tanktop van biokatoen en elastaan

Grijze tanktop uit superfijne biologische katoen (92%) en elastaan (8%). Het hemdje heeft iets bredere schouderbandjes die zijn afgewerkt met fijne en smalle boordjes aan de hals- en armopeningen. Het is gemaakt van een single jersey en heeft geen zijnaden. De biokatoen voelt prettig aan en mede door de elastaan blijft het hemdje goed in vorm.


Kleuren van dit artikel

Wit
Grijsmelange
Roze-melange
Blauwmelange
Navy-melange
Grijs hemdje van biokatoen met elastaan

Grijs hemdje van biokatoen met elastaan

Certificering

Dit artikel is GOTS-gecertificeerd. Bij het logo is vermeld (Made with Organic/Hergestellt aus Bio). De GOTS-certificering heeft twee varianten: Organic en Made with Organic. Als een product is gemaakt van minstens 95% vezels uit biologische landbouw of veeteelt, kan het worden gecertificeerd als ‘Organic’. Als de certificering Made with Organic is, dan is het percentage vezels uit biologische landbouw of veeteelt minstens 70%. Dit grijze hemdje heeft de certificering  ‘Made with Organic’, omdat er 8% elastaan aan de 92% biologische katoen is toegevoegd.
De GOTS-certificering heeft ook een sociale component, wat betekent dat de werkomstandigheden worden gecontroleerd, maar dit is verder niet van invloed op het label Organic of Made with Organic.
Producent Comazo heeft zijn katoenen artikelen ook Fairtrade en Vegan (Peta approved) laten certificeren.

Materiaal: 92/8% biologische katoen/elastaan
Kleur: Grijs
Fabrikant: Comazo
Gerelateerde Producten