Navyblauwe fairtrade slip van biokatoen

Comazo
CO_02 065 08269 01 marine
    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Donkerblauwe fairtrade slip honderd procent biokatoen

Herenslip uit fijne biologische katoen, zonder storende zijnaden. Boord en beenopeningen zijn afgewerkt met ingezoomde elastiek (in een tunnel). De slip is gemaakt uit een fijnrib, vegan en GOTS-gecertificeerd (Organic).

  • Fijne rib
  • 100% biologische katoen
  • Fairtrade en GOTS gecertificeerd

Navyblauwe slip van biologische katoen
Navyblauwe slip van biologische katoen

Certificeringen

Dit artikel is GOTS-gecertificeerd. Bij het logo is vermeld: Organic (Bio, gevolgd door de naam van de onafhankelijke certificerende instantie). De GOTS-certificering heeft twee varianten: Organic en Made with Organic. Als een product is gemaakt van minstens 95% vezels uit biologische landbouw of veeteelt, kan het worden gecertificeerd als ‘Organic’. Dat is het geval met deze bordeauxrode boxer. Als de certificering Made with Organic is, dan is het percentage vezels uit biologische landbouw of veeteelt minstens 70%.
De GOTS-certificering heeft ook een sociale component, wat betekent dat de werkomstandigheden worden gecontroleerd, maar dit is verder niet van invloed op het label Organic of Made with Organic.
Producent Comazo heeft zijn katoenen artikelen, waaronder deze boxershorts, ook Fairtrade en Vegan (Peta approved) laten certificeren.

Maattabel Comazo heren
Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: Navy
Producent: Comazo
Gerelateerde Producten