Lichtblauwe bh van biokatoen zonder beugel

Comazo
CO_73_2764_blauwmelange
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Fairtrade BH van biologische katoen zonder beugel in blauwe melangekleur

 

Zachte huidvriendelijke bh van biokatoen zonder beugel. Deze bh in een blauwe melange-kleur is aan de voorkant afgewerkt met een dubbellagige cup die voorgevormd is. De cups zijn naadloos en hebben geen 'padding'. Ze zijn voorgevormd door de stof over een mal te trekken (zie beneden). De bandjes zijn van elastiek en omwikkeld met biokatoen. De haakjes en verstelbare onderdelen zjin nikkelvrij. Deze bh is GOTS gecertificeerd, je beste garantie voor een biologische kwaliteit en ecologisch verantwoorde productie. Dit betekent onder andere dat ook de gebruikte verfstof huidvriendelijk is.

  • GOTS en Fairtrade gecertificeerd
  • Naadloos voorgevormde cups
  • Verstevigd aan de zijkant
  • Vegan

Blauwe bh van biokatoen
Blauwe bh van biokatoen

Hoe is de cup voorgevormd?

In 'conventioneel' gemaakte bh's zit zoveel elastaan dat de cups vrij gemakkelijk in een vorm zijn te modelleren. Van de andere kant geeft zoveel kunststof sneller een zweterig gevoel, en zijn veel vrouwen ook allergisch voor elastaan. In biologisch (GOTS) gecertificeerde bh's is maximaal 8% elastaan toegestaan, wat het voorvormen van de cups een stuk moeilijker maakt. Soms wordt de voorvorming bereikt door verschillende stukken stof aan elkaar te sticken, de cups hebben dan naden. Bij de bh op deze pagina zijn de cups naadloos, en alleen voorgevormd door de stof over een mal te trekken. Een zogenaamde 'padding' (een dikkere tussenlaag die meestal van kunststof wordt gemaakt) is niet aangebracht.

De juiste BH-maat bepalen

Meer weten over hoe je je BH-maat het beste kan bepalen?
Kijk dan hier verder voor een uitgebreidere tabel, tips en wetenswaardigheden.

Kleuren van deze BH

Wit

Wit

Zwart

Zwart

Blauw

Blauw


Comazo: de makers van deze BH

“Wij maken jouw lievelingsondergoed” zeggen ze bij Comazo. Het familiebedrijf in Albstadt (Zuid-West Duitsland) bestaat sinds oprichter Conrad Maier in 1884 een rondbreimachine aanschafte en onderscheidt zich sindsdien door kwaliteit en innovatie. Een degelijk bedrijf met een lange geschiedenis, maar ook een vooruitstrevende firma waarin duurzaamheid en samen werken aan een goed product kernwaarden zijn. Het is ook een bedrijf dat trouw is gebleven aan de stad en streek (de Schwäbische Alb) van herkomst. De productie vindt nog steeds plaats in de eigen breierij of in breifabrieken in de buurt. Alle artikelen uit de Comazo Earth collectie zijn zowel Fairtrade als GOTS gecertificeerd. Dat betekent dat kleine katoenboeren een faire beloning krijgen voor hun producten en dat de volledige productie, van de katoen op het veld tot het eindproduct, transparant en milieuvriendelijk is. Dat geldt niet alleen voor de producten zelf, maar ook voor de gebruikte kleurstoffen, naaigarens, labels en dergelijke.

MEER INFO OVER COMAZO
Materiaal: 92% biologische katoen, 8% elastaan
Fabrikant: Comazo Earth
Kleur: Blauw melange
Gerelateerde Producten